Audiovisueel

Jun 3, 2020, 20:03
ADC nadrukkelijk aanwezig in de White Cinema

ADC nadrukkelijk aanwezig in de White Cinema

24 november 2016

Op 20 oktober werd in het noorden van Brussel het nieuwe winkelcentrum Docks Bruxsel ingehuldigd. Naast winkels en horecazaken, heeft deze site ook een grote ruimte gewijd aan cultuur en ontspanning, met daarbij ook een volledig nieuw cinemacomplex: de White Cinema. Het is net in deze volledig wit aangeklede nieuwe parel dat ADC Production een ander deel van zijn activiteiten in de kijker heeft kunnen zetten, met name de verkoop van materiaal en de integratie ervan op het terrein.

"Voor Belga Films, de eigenaar van de White Cinema, zijn wij inderdaad verantwoordelijk voor de volledige audiovisuele integratie van het projectiemateriaal (met uitzondering van de eigenlijke cinemazalen), de LCD-schermen, de LED-verlichting, alsook het geluid in de lobby’s, de bars en de gangen. Voor het beheer van de programmatie hebben we hierbij een beroep gedaan op mediaservers", verduidelijkt Daniel Van Ruyssevelt van ADC Production.

"Net zoals bij de Kasteelboerderij van Hougoumont te Waterloo, waar wij een indrukwekkend audiovisueel spektakel hebben opgezet en geautomatiseerd om de beroemde veldslag te laten herbeleven, werden we hier niet gevraagd als leverancier, maar wel als visuele specialist. Want iedereen weet natuurlijk, zeker in een cinema, dat het beeld een bijzonder belangrijke rol speelt", besluit Daniel.

www.adcprod.be

Meer van ADC Production :

ADC Production