Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 9:03
Ben je ook zo’n natuurmens en hou je van een lekkere frisse boswandeling in hartje winter?

Ben je ook zo’n natuurmens en hou je van een lekkere frisse boswandeling in hartje winter?

13 december 2018

En nog meer als de wandeling je brengt langs adembenemende panorama’s van valleien en bossen, en als je mag lopen aan de toppen van de bomen op een prachtige bladerdakbrug? En wilde dieren bewonderen, die rondlopen in hun natuurlijke omgeving: wolven, herten, lynxen, oerossen… met hun mooiste wintervacht? Kom dan naar het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han en geniet van een heerlijke winterdag in de volle natuur!

En als je een goeie dosis frisse lucht hebt ingeademd, duik dan in het hart van de aarde en ontdek er de magie van de ondergrondse wereld.
Bewandel één van de mooiste grotten van Europa, totaal nieuwe verlicht, en bewonder de gloednieuwe klank- en lichtshow “Origin”, die je meevoert naar de oorsprong van onze wereld en de Grot... Een betoverend bezoek, bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids.
Ga je vervolgens heerlijk opwarmen en bezoek de musea PrehistoHan, waar je alles ontdekt over de archeologische schatten van de Grot, en Han 1900, het museum van het landelijke leven en de vergeten ambachten. Op naar een leerrijke dag in de volle natuur!

Winteropening van het Domein: van 22/12 t.e.m. 5/01 (behalve op 25/12 en 1/01). Bekijk de openingsuren op de website: www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :