Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 18:32
Nieuwe evenementenlocatie in Brussel: Docks Dome

Nieuwe evenementenlocatie in Brussel: Docks Dome

20 april 2017

Gelegen op het dak van het winkelcentrum Docks Bruxsel laat Docks Dome een totaal nieuwe wind door de evenementensector waaien. Het gebouw waar deze uitzonderlijke zaal zich bevindt, onderscheidt zich van alle andere dankzij haar unieke, innovatieve design dat van Docks Dome meteen een van de meest attractieve eventlocaties maakt die vandaag op de markt te vinden zijn. 

Met een flink pak ervaring in de wereld van de verhuur van evenementenruimtes schrijft het team van de Wild Gallery onder leiding van Nathalie Kockaerts zich in een geheel nieuw en op zijn minst ambitieus project in. De deuren van deze gloednieuwe zaal openen in de loop van de maand mei.

Docks Dome en haar beide panoramische terrassen met uitzicht op het kanaal van Willebroek bieden een adembenemende blik op zowel het groen van de tuinen van Laken als het Atomium.

Het team van de Wild Gallery, dat nu ook verantwoordelijk is voor Docks Dome, ziet de dingen groots, aangezien niet minder dan 3.000 m² beschikbaar zijn voor verhuur vanaf midden mei 2017.

De reservaties lopen als een trein en de succesvolle prospectbezoeken volgen elkaar op, terwijl de plek nog niet eens officieel de deuren heeft geopend. 

Wat heeft Docks Dome nu allemaal te bieden? De toegang tot de terrassen verloopt via liften vanuit de ondergrondse parking. Een goederenlift verzekert de leveranciers dan weer rechtstreekse toegang tot de zaal om te laden en te lossen. Het is zelfs perfect mogelijk een voertuig via deze lift te vervoeren, wat de zaal ideaal maakt voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw automodel. Eenmaal uit de lift, komt u direct op het pad naar het terras, dat wordt beschut door een glazen dak en een prachtig uitzicht biedt op het innovatieve gebouw. Vandaaruit hebt u rechtstreeks toegang tot deze immense koepel die met zink is bedekt en komt u meteen in de ontvangstzone.

De zaal is omgeven door nachtblauw gekleurd velours dat borg staat voor een uitstekende geluidsisolatie en een warme sfeer. De enorme ruimte van 950m² herbergt ook een mezzanine die een perfect zicht geeft op de gehele binnenruimte.

Op technisch vlak is de zaal volledig uitgerust met audiovisueel materiaal (79 projectors, 32 luidsprekers, 2 microfoons, projector 4k) geleverd door ADC dat ook een 14 meter breed projectiescherm en een podium van 14 m x 3 m heeft voorzien. We merken ook op dat de zaal in drie moduleerbare zones (A, B en CSignal) kan opgedeeld worden en groepen van 100 tot 1.400 personen kan ontvangen.

Deze nieuwe baken van modernistische architectuur is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De stopplaatsen van buslijn 58 en trams 3 en 7 bevinden zich vlak voor de ingang van het gebouw. Wie met de wagen komt, neemt op de Ring afrit 21 die rechtstreeks naar Docks Bruxsel leidt.

Docks Dome heeft nog een ander onmiskenbaar voordeel: de zaal is vrij van cateraar. Elke klant die er iets wil organiseren, heeft dus de mogelijkheid zijn favoriete traiteur zelf te kiezen om zo nauw mogelijk aan te kunnen sluiten op het event dat men in gedachten heeft, en dat zonder dat enige commissie of kurkrecht wordt opgelegd. Dit concept, dat zijn deugdelijkheid al bewezen heeft in de Wild Gallery, is dus ook van toepassing in Docks Dome.

Als u Docks Dome huurt, is het eveneens mogelijk een deel van uw evenement in het winkelcentrum van Docks Bruxsel te organiseren. U kunt dus probleemloos een activiteit creëren in bepaalde strategische zones van het winkelcentrum voor, tijdens of na uw evenement. Op die manier wordt u een ongelooflijke visibiliteit voor uw merk aangeboden.    

U heeft het ondertussen al begrepen: Docks Dome is er helemaal klaar voor en wordt zonder twijfel dé locatie bij uitstek voor al uw evenementen in Brussel!

Voor meer informatie of een bezoekje aan deze uitzonderlijke zaal, neem contact op met Nathalie Kockaerts via telefoon op +32 486 43 43 32 of via mail naar nathalie.kockaerts@docksdome.be.

Docks Dome  
Lambermontlaan 1      
1000 Brussel                                                           

Nathalie Kockaerts - Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@docksdome.be 
Tel: +32 486 43 43 32

info@docksdome.be
www.docksdome.be

Meer van Docks Dome Wild Gallery :