Vaste & tijdelijke locaties

Apr 1, 2020, 21:45
Ghelamco Arena toont zijn mogelijkheden tijdens Experience Day

Ghelamco Arena toont zijn mogelijkheden tijdens Experience Day

13 maart 2019

The Arena is een locatie waar de meest uiteenlopende evenementen kunnen plaatsvinden. Van heel kleine vergaderingen in een meeting box of een klein seminarie, tot grote en/of meerdaagse evenementen zoals congressen, beurzen of grote personeelsfeesten. Op 26 februari werden de deuren wijd open gezet om al deze mogelijkheden te tonen.

Tijdens The Arena Experience Day kregen marketing managers en CEO’s van bedrijven uit het hele land de kans om in enkele uren te ervaren wat de Ghelamco Arena te bieden heeft. Hiervoor werd samengewerkt met de vaste partners: Gourmet Invent voor de catering, Play AV voor techniek en audiovisuele ondersteuning en Friends for Events en Oh My Party die de decoratie en de visuele communicatie rond een event verzorgen. Daarnaast waren er ook enkele teambuildingpartners  zoals V-Formation, Funkey en Ecco La Luna, die nevenactiviteiten en animaties kunnen verzorgen op deze veelzijdige locatie.

Elk evenement is natuurlijk anders. Voor conferenties heeft men soms genoeg aan de zaal en de catering. Voor familiedagen is er dan weer extra beleving en animatie nodig. De Arena Experience Day heeft aangetoond dat het team voor alle deze facetten de juiste partners kan aanspreken. The Arena blijft natuurlijk een locatieverhuurder, maar kan doorverwijzen en contacten helpen leggen met de geschikte leveranciers of organisatiepartners.

Deze editie van de Arena Experience Day was opnieuw een schot in de roos. Met een stijgend aantal inschrijvingen, heel wat boeiende ontmoetingen en een mooie lijst van contacten die interesse toonden in een verdere samenwerking, kan het team tevreden terugblikken.

www.thearena.gent

Meer van The Arena :