Vaste & tijdelijke locaties

Oct 14, 2019, 5:01
Terug naar de jaren '70 '80

Terug naar de jaren '70 '80

20 juni 2018

Zin om met de Leeuw de kuitenbijters over de hobbelige kasseien van de Ronde Van Vlaanderen te overwinnen? Trek dan vlug één van de retro koerstenues aan en stap op één van de retro koersfietsen, want Bon Tour dompelt je onder in een retrofietsbeleving in en rond Oudenaarde.

Retrowielrennen

‘Een aanrader voor bedrijven als teambuilding maar ook voor de liefhebbers’, vermeld Sebastien Luyckx van DHL Parcel. Op helse hellingen en ruwe kasseien, in een retro koerstenue en op een retro koersfiets uit de jaren ’70 ’80, fiets je in het gezelschap van de Leeuw van Vlaanderen daar waar deze grote klassieker nog steeds wordt verreden en waar geschiedenis werd geschreven door echte Flandriens.

Fiets in de wielsporen van en samen met de Leeuw en dokker over de kasseien van deze grote klassieker.

Tochten

Bon Tour houdt altijd rekening met de diversiteit van de groep. Het gaat om de beleving en niet om het malen van vele kilometers. Samen uit, samen thuis!

De tochten op maat met onderweg verschillende uitdagingen staan onder de professionele begeleiding van GuideOn Flanders. Deze ervaren wielergidsen zorgen ervoor dat het peloton bij elkaar blijft en dat elke deelnemer begeleid of bijgestaan wordt wanneer nodig.

Bovendien is er ook nog de Bonavonture-volgwagen, die gedurende de ganse tocht in de buurt blijft van het Bon Tour peloton. Ontdek hier de twee fameuze routes.

Praktisch

  • Vertrek & aankomst: het Centrum Ronde Van Vlaanderen in Oudenaarde
  • Voorzieningen: retro fietstenue, koersfiets, pet en bidon (bevoorrading onderweg)

Info

Tel: +32 (0)470 90 11 06
E-mail: peter@bonavonture.be
Website: www.bonavonture.be

Op zoek naar locaties en activiteiten in Gent & Oost-Vlaanderen?

Raadpleeg de website van MeetinGent & Oost-Vlaanderen en ontdek een breed aanbod aan meeting locaties, event locaties en teambuildingactiviteiten in Gent & Oost-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte van alle meetinglocaties in Gent en Oost-Vlaanderen en schrijf je hier in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen!

www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :