Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 4:15
5 tips om een burn-out te voorkomen

5 tips om een burn-out te voorkomen

24 april 2018

Een veeleisende job, een druk sociaal leven, een huishouden: het kan soms allemaal wat veel worden. We leven dan ook in een maatschappij die steeds meer van ons verwacht. Kamp jij ook met stress? Met deze vijf tips van Thermae Sports Merchtem blijft het beperkt tot een gezonde dosis.

Gun jezelf me-time

Op het werk hebben ze je nodig, thuis wachten de kids en je vrienden mag je evenmin verwaarlozen. Er altijd voor iedereen staan, vraagt enorm veel energie en dus is het erg belangrijk op tijd en stond een kleine pauze voor jezelf in te lassen. Onze wellnessruimte met twee sauna’s, een Turks stoombad, zwembad en jacuzzi is de ideale plek om je zinnen te verzetten en weer op adem te komen.  

Kom van achter je computer

In deze tijd van technologie en digitalisering communiceren mensen steeds meer via mail en sms en steeds minder face-to-face. Zelf wanneer we niet aan het werk zijn, spenderen we enorm veel tijd op onze smartphones. Het is echter essentieel een goed evenwicht te vinden tussen on- en offline communicatie. Menselijk contact is namelijk onvervangbaar en waar beter dan bij Thermae Sports om in een gezellige clubsfeer onder de mensen te komen?

Durf je hart te luchten

Kamp je ergens mee, durf er dan over te praten. Dit kan met iemand uit je vriendengroep of familie zijn, maar heb je ook al eens aan een well-being coach gedacht? Bij Thermae Sports kan je altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Je problemen en negatieve emoties opkroppen, is niet gezond en een goed gesprek kan al voldoende zijn om je terug op de goede weg te helpen.

Stap uit je comfortzone

Door jezelf nu en dan te verplichten om iets te doen dat je niet gewoon bent, leer je nieuwe dingen kennen en creëer je gezonde spanning. Bovendien boost het je enthousiasme wat in het algemeen je humeur ten goede komt. Thermae Sports heeft in haar aanbod een tal van “ongewone” groepslessen zoals Swissjump (op een trampoline) of FloatFit (op het water). Het zijn unieke lessen met een hoog fungehalte!

Geniet van de kleine dingen

Geluk zit in de kleine dingen. Denk maar aan een wandeling maken, naar een leuke film zien of een glaasje drinken op het terras van Thermae Sports. Geen zin om te koken vanavond? Geen probleem! De club heeft een uitgebreide menukaart met lekkere snacks, slaatjes en warme gerechten.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Thermae Sports Merchtem? Surf dan naar www.thermae.com. Je kan je er ook registreren voor een gratis proefdag!

www.thermae.com

Meer van Thermae Boetfort :

Thermae Boetfort