Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2023, 15:46
IFMA’s Facility Awards 2017 in de zalen van de Wild Gallery!

IFMA’s Facility Awards 2017 in de zalen van de Wild Gallery!

21 augustus 2017

In de prestigieuze zalen van de Wild Gallery vonden de Facility Awards van IFMA, de beroepsvereniging voor Facility Managers, plaats. Dit evenement bekroont elk jaar afwisselend de Facility Manager of the Year en het Facility Management Project of the Year. Dit jaar was het de beurt aan zes innovatieve facilitaire projecten, genomineerd door de vakjury.

Het thema van het evenement was magie. Aangezien facility managers als het ware echte tovenaars zijn. Ze zijn verantwoordelijk voor alle ondersteunende diensten binnen een bedrijf van het onderhoud tot de veiligheid van het gebouw. Ze moeten dus zeer gecoördineerd zijn en kunnen jongleren met allerlei elementen zoals ook tovenaars doen. In deze magische sfeer ondersteund door gepaste belichting van de Wild Gallery werden een 350-tal gasten verwelkomd.

Het door IFMA georganiseerd evenement startte in de namiddag met de voorstelling van projecten. BNP Paribas Fortis, Brussels Airport, Corda Campus, Engie Fabricom, KBC en UZ Brussel mogen elk hun project uit de doeken doen. Vervolgens werd er in een andere ruimte in de zalen van de Wild Gallery een heerlijke receptie aan de bezoekers aangeboden in aanwezigheid van twee tafel-goochelaars.

Tijdens de ceremonie werd Brussels Aiport als jurywinnaar gelauwerd met hun heropbouwproject en succesvol crisismanagement na de aanslagen in Zaventem op 22/3/2016. De publiekswinnaar werd voor 50% van de stemmen op voorhand via voting op de IFMA-website en voor 50% van de stemming via online voting tijdens de ceremonie. De winnaar van deze award was UZ Brussel met hun Smart Grid Brussels Health Campus .

Na een daverend applaus verhuisden de gasten naar de stemmige dinerzaal. Steeds in het thema van magie kwamen er goochelaars aan de tafels rond met indrukwekkende trucjes . Het dessertenbuffet werd in een aparte ruimte uitgestald en gaf de gasten de mogelijkheid om verder te netwerken in een gezellige sfeer. Ook de commerciële partners van IFMA hadden een plaats op het event. Voor elke van hen werd een ruimte in de receptieruimte voorzien die ze volledig zelf konden inrichten. IFMA kon hierdoor ISS, Nestlé Professional, Securitas, ASSA ABLOY en Freestone Goup de gepaste aandacht geven. Een andere grote partner van IFMA was Compass Group die ook instond voor de catering van het event. Omdat Wild Gallery vrij van catering is, kon IFMA met haar eigen partner aan de slag gaan. Samen met Compass Group zorgden ze voor een prestigieus en geslaagd evenement.

Volgens Mieke Loncke, directeur van IFMA, was de Wild Gallery perfect dankzij het groot aanbod aan zalen. Elk onderdeel van het evenement kon telkens apart worden ingericht. De zalen van de Wild Gallery zijn aanpasbaar volgens wens, wat in het geval van IFMA ideaal was.

IFMA
Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

Mieke Loncke - Directeur IFMA
+32 (0)485 69 77 93

www.ifma.be

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel

info@wildgallery.be

Tel/Fax: +32 2 344 41 55
Nathalie Kockaerts
Tel: +32 (0) 486 43 43 33

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :