Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 13:03
Het Hilton Brussels Grand Place onthult zijn exclusieve op McLaren-Honda geïnspireerde racesuite

Het Hilton Brussels Grand Place onthult zijn exclusieve op McLaren-Honda geïnspireerde racesuite

21 augustus 2017

Belgische Formule 1-piloot Stoffel Vandoorne bezoekt de op de racewereld geïnspireerde kamer

Hilton is al sinds 2005 trotse partner van het McLaren-Honda Formule 1-team en een thuisbasis voor heel wat topnamen van de Formule 1-wereld. Om dat partnership te vieren en als voorbereiding op de 2017 Formula 1 Pirelli Belgian Grand Prix heeft het Hilton Brussels Grand Place een bijzondere op McLaren-Honda geïnspireerde racesuite ingericht.

Stoffel Vandoorne is een professionele racepiloot uit België en strijdt momenteel mee in de formule 1-races na zijn debuut tijdens de Grand Prix van Bahrein in 2016. De nieuwe kamer staat volop in het teken van de racesport en is aangekleed met originele race-uitrusting van McLaren-Honda en memorabilia die door het team zijn uitgekozen, zoals racepakken en -helmen, een set Pirelli-banden en een echt stuur van een racewagen van McLaren-Honda. De gasten krijgen ook de gelegenheid om op het circuit van Spa-Francorchamps te racen met de adembenemende simulator* van Logitech G en Sparco. Stoffel komt de kamer bewonderen op 23 augustus 2017.

Aligi Gardenghi, VP EMEA Marketing bij Hilton, vertelt"We hebben al twaalf fantastische jaren achter de rug dankzij ons partnership met McLaren-Honda en het is dan ook met trots dat wij deze exclusieve racesuite met F1-memorabilia onthullen. Het Hilton wil zijn gasten een uitzonderlijk verblijf aanbieden. Na het overweldigende succes van onze racesuites in Bakoe, Abu Dhabi en Singapore brengen we deze unieke ervaring nu naar het Hilton Brussels Grand Place en vervullen we daarmee de droom van veel racefans."

Gasten kunnen tussen 9 en 27 augustus een nacht verblijven in de met memorabilia en merchandise getooide McLaren-Honda suite van het Hilton Brussels Grand Place. De prijzen starten vanaf 275 euro per nacht voor een dubbele kamer met ontbijt indien rechtstreeks geboekt via onze website.

Als officiële bedrijfspartner van het McLaren-Honda Formule 1-team verschaft Hilton het team een thuisbasis op de meeste racelocaties die het aandoet. Ze kunnen kiezen uit meer dan 60 hotels op 17 racelocaties en meer dan 5.000 hotels van onze keten wereldwijd.

*Lees hier meer informatie over de wereldwijde wedstrijd 'World's Fastest Gamer' van McLaren en Logitech G en maak kans op een van de meest fantastische jobs in de e-sportwereld.

Over Hilton Worldwide

Hilton Worldwide (NYSE: HLT) is een wereldwijd gerenommeerd hotelbedrijf. De merken van het bedrijf omvat meer dan 4.800 managed, franchised, owned en leased hotels en timeshare properties met meer dan 789.000 kamers in 104 landen. Al 97 jaar richt Hilton Worldwide zich met zijn wereldwijde merken op het voortzetten van de traditie in het bieden van uitzonderlijke ervaringen aan zijn gasten. Het portfolio van het bedrijf omvat 13 eersteklas internationale merken waaronder Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton and Hilton Grand Vacations. Daarnaast beheert het bedrijf het bekroonde loyaliteitsprogramma Hilton HHonors®. Hilton HHonors leden die direct via Hilton boeken, krijgen altijd extra voordelen zoals een exclusieve korting, gratis Wi-Fi, en digitale faciliteiten die exclusief via de toonaangevende Hilton HHonors app beschikbaar zijn. Zo kunnen HHonors leden via de app digitaal inchecken, hun kamer kiezen en toegang tot hun kamer krijgen met de Digital Key.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op news.hiltonworldwide.com en connect met Hilton Worldwide op FacebookTwitterYouTubeFlickrLinkedIn en Instagram.

Over Hilton Honors

Hilton Honors is het bekroonde loyaliteitsprogramma voor gasten voor de 14 Hilton-merken van wereldklasse met meer dan 5.000 hotels en 825.000 kamers in 103 landen en regio's. Leden van Hilton Honors die rechtstreeks boeken via de voorkeurskanalen van Hilton krijgen meteen toegang tot een hele reeks voordelen, waaronder een flexibele schuifregelaar waarmee ze zelf kiezen hoe ze hun punten en geld combineren om hun verblijf te betalen, een exclusieve ledenkorting die ongezien is in de hotelwereld en standaard gratis wifi. Leden krijgen ook toegang tot populaire digitale tools die exclusief beschikbaar zijn via de toonaangevende mobiele app van Hilton Honors, waarmee ze kunnen inchecken en hun kamer kiezen en die ze tevens kunnen gebruiken als digitale sleutel. Hilton Honors telt meer dan 65 miljoen leden en biedt honderden manieren om punten te verdienen en om te ruilen. De leden kunnen hun punten inwisselen voor gratis nachten, topproducten en artikelen in de Amazon-webwinkel, donaties geven aan liefdadigheidsinstellingen of toegang krijgen tot unieke events via het veilingplatform van Hilton Honors (hiltonhonors.com/auctions), zoals exclusieve artistieke evenementen en hotelconcerten met Live Nation®, of een unieke beleving met het McLaren-Honda formule 1-team. Gasten kunnen zich gratis inschrijven op het programma via www.HiltonHonors.com en vinden alle informatie over Hilton Honors op news.hiltonhonors.com.

Meer van Hilton Brussels Grand Place :