Vaste & tijdelijke locaties

May 29, 2020, 14:17
Samenwerking Mediahuis Connect en Wild Gallery voor leerrijk evenement!

Samenwerking Mediahuis Connect en Wild Gallery voor leerrijk evenement!

15 september 2017

Mediahuis, een Belgisch mediabedrijf, koos voor de zalen van de Wild Gallery voor hun evenement Connect and More sessions. De bedoeling was hun nieuw consumentenonderzoek (Future Forward) voor te stellen aan de adverteerders en andere geïnteresseerden. Mediahuis Connect is de mediaregie waarbij je terecht kan indien je wil adverteren op één van hun kanalen. Zij nodigden intern en extern samen zo’n 110 mensen uit voor dit interessante consumentenonderzoek.

Het is in een aangenaam hedendaags decor dat de start van het evenement plaatsvond. De gasten konden genieten van een drankje en hapjes op tafel om zich vervolgens naar het volgend deel van het evenement te verplaatsen: de Connect and More sessions. Voor deze leerrijke conferentie werkte Mediahuis Connect samen met GfK voor hun tweede grootschalige consumentenonderzoek.

De zogenaamde Future Forward studie wil merken helpen uitzoeken op welke manier ze relevant kunnen zijn en blijven met het oog op de toekomst. Verschillende vragen zoals: wie zijn hun consumenten, zien ze zichzelf als Future Forward, wat vinden ze belangrijk? welke media sluit hier het best bij aan, werden beantwoord. Na de voorstelling werd er een panelgesprek gehouden gemodereerd door Liesbeth Van Impe (hoofdredacteur Het Nieuwsblad). Na de sessie kregen de gasten de mogelijkheid om te genieten van een verrukkelijke Fresh & Light walking lunch en een gezellig netwerkmoment.

De reden waarom Mediahuis Connect voor de Wild Gallery koos was vooral omdat de locatie voor hun belangrijk was. Een zaal in de stad Brussel die zij volledig konden inkleden naar hun wensen was ideaal voor hen. Het pand paste perfect binnen hun huisstijl. Ook de parking en bereikbaarheid waren voor hen heel belangrijk punten.

Het evenement sloot af met een zeer aangenaam netwerkmoment tussen de adverteerders, sales en marketing verantwoordelijken van verschillende bedrijven. De Wild Gallery hoopt in de toekomst nog met Medahuis en The Oval Office te kunnen samenwerken.

Wild Gallery
Gerijstraat 11
1190 Brussel

info@wildgallery.be

Tel: +32 2 344 41 55

www.wildgallery.be

Mediahuis
Katwilgweg 2
2050 Antwerpen

Tel: +32 3 210 02 10

www.mediahuis.be

Meer van Wild Gallery :