Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:11
CBC Banque mocht als eerste de vernieuwde feestzaal in het Domein van de Grotten van Han inluiden!

CBC Banque mocht als eerste de vernieuwde feestzaal in het Domein van de Grotten van Han inluiden!

24 januari 2019

Het nieuwe seizoen 2019 belooft een knaller te worden voor de Grotten van Han. De grote “Salle d’Armes” werd vorig jaar getransformeerd tot prestigieuze evenementen zaal.

Een feestzaal, uniek als geen ander

‘CBC Banque et Assurance’ beleefde als eerste bedrijf een exclusieve party in de Grot. Zij kozen voor de bierproeverij. Een uitgebreide walking diner met verscheidene lokale en regionale bieren, in combinatie met heerlijke artisanale kaassoorten. De kers op de taart was de verrassende en gloednieuwe lichtshow.

De laatste jaren vinden meer en meer bedrijven hun weg naar het Domein om een congres, teambuilding of familyday te organiseren. De creatieve en bijzondere concepten maken het Domein een absolute out of the box locatie in de Belgische evenementenwereld!

Creatief en hedendaags

“We zijn er ons van bewust”, verklaart Kim de Lescluze, Event Manager van het Domein, “dat we moeten blijven meegroeien met de tijd. De volledige renovatie van de feestzaal in de grot was dan ook een belangrijk project voor ons. Op het 650m2 grote terras kunnen we zo’n 300 gasten ontvangen en de mogelijkheden zijn gigantisch. Een dansavond, een proeverij, een productvoorstelling, een presentatie, een walking diner, een receptie, een concert,… niets is uitgesloten!

Vorig jaar hebben we tevens onze klank- en lichtshow herschapen. In samenwerking met artistiek directeur Luc Petit, creëerden we het spektakel “Origin”, oftewel een magische ondergrondse droomwereld !”

Het gepassioneerde MICE-duo staat voor je klaar!

Ook geïnteresseerd in een onalledaags en verrassend concept voor je aanstaande event? Stéphane en Kim gaan tot het uiterste om jouw fantasie in werkelijkheid om te zetten!

Kim de Lescluze – Event Manager Vlaanderen & Nederland

kdl@grotte-de-han.be

0485/02.62.56

Stéphane Géron – Event Manager Wallonie & France

sgeron@grotte-de-han.be

0496/50.97.05

Meer van Domaine des Grottes de Han :