Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 9:14
Copaco brengt toonaangevende ICT-fabrikanten en klanten samen in Wild Gallery

Copaco brengt toonaangevende ICT-fabrikanten en klanten samen in Wild Gallery

18 december 2015

Wanneer men zich één van de drie belangrijkste ITC-distributeurs van de Belux mag noemen, ziet men de dingen net iets grootser. Vandaar dat Copaco de beslissing nam om haar jaarlijkse evenement "Copaco Back2Business 2015" in de Wild Gallery te organiseren. Copaco zette haar ambitie meteen kracht bij door zo goed als het volledige postindustriële complex – zowel de ruimtes op de begane grond als de drie verdiepingen van de Wild Gallery – om te turnen tot een wervelende plek.

"Wat een tiental jaar geleden niet veel meer was dan een kleine BBQ op ons parkeerterrein voor een honderdtal klanten, is vandaag geëvolueerd tot een event waar niemand nog omheen kan met meer dan duizend gasten op één avond!”, klinkt het bij Copaco.  

"Het geheim van het welslagen van een dergelijke gebeurtenis was om de geschikte locatie te vinden om een bevoorrechte plek te creëren voor dé ontmoeting tussen de fabrikanten van de informaticawereld en onze klanten. De meeting is het moment bij uitstek om nieuwe producten te presenteren, maar ook om informatie over innovaties en trends in deze veranderende markt uit te wisselen met de handelaars”, aldus Philippe D'HAESELEER, Marcom Manager bij COPACO.

Na een bezoek aan de verschillende standen namen klanten en fabrikanten deel aan een zittend diner in een aangename sfeer. Copaco had zeer veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de catering door samen te werken met het BBQ-team en in het bijzonder met Myriam Wittamer van het beroemde Maison Wittamer.

Het evenement werd afgesloten met een cocktail in een feeërieke loft met uitzicht op Brussel, op de vierde verdieping van de Wild Gallery, een sfeervolle plek die zowel informele communicatie toeliet als het succesvol afwikkelen van de verkooponderhandelingen.

De editie "Copaco Back 2 Business 2015" in de Wild Gallery kende een foutloos verloop en was zonder twijfel een succesvolle samenwerking met de prestigieuze Brusselse evenementenlocatie. 

Copaco Belgium
Philippe D’Haeseleer - Marcom Manager
Nederwijk 267
9400 Ninove
Tel: 054 / 31 00 00

Wild Gallery
Gerijstraat 11
1190 Brussel
Tel: 02 / 344 41 55

www.wildgallery.be

Meer van Wild Gallery :