Vaste & tijdelijke locaties

Aug 5, 2020, 2:40
Er valt opnieuw heel wat te beleven in de Provincie Luik

Er valt opnieuw heel wat te beleven in de Provincie Luik

08 september 2016

Als het om activiteiten in de MICE-sector gaat, staat de Provincie Luik borg voor een benijdenswaardig aanbod met telkens opnieuw interessante nieuwigheden. Deze maand vraagt de Provincie uw aandacht voor de Oostkantons met onder meer een prachtig hotel annex eventlocatie in het gerenoveerde klooster van Heidberg. Hotel Van der Valk nodigt u dan weer uit naar Verviers om kennis te maken met een nieuw wellnesscentrum. Maar het meest opmerkelijke is de Weventures Challenge #1, een unieke teambuildingactiviteit met een spannende wedstrijd tussen bedrijven.

Organiseer uw evenement in de Oostkantons!
Kloster Heidberg

Het befaamde klooster van Heidberg werpt zich op als de ideale omgeving voor de succesvolle organisatie van congressen en business meetings. De unieke sfeer bevordert niet alleen de concentratie om te werken, maar draagt evenzeer bij aan het welzijn. 

Deze locatie is het eerste vormings- en ontmoetingscentrum van de Duitstalige Gemeenschap dat in staat is zowel ontmoetingsruimtes als kamers in deze orde van grootte te bieden. Bovendien zijn alle ruimten uitgerust met ultramodern technisch materiaal.

Sinds 1 juni heeft Kloster Heidberg een nieuwe afdeling die zich exclusief bezighoudt met het gedeelte evenementen en seminaries. U geniet er dus meteen van een onberispelijke, professionele topservice.

www.klosterheidberg.be

Het wellness center om uw meeting in schoonheid te eindigen !
Hotel Van der Valk - Verviers

In het hart van de Ardennen beschikt de Van der Valk hotelketen over een uitzonderlijke locatie, strategisch gelegen dichtbij Nederland en Duitsland, én op minder dan 20 km van het prestigieuze Circuit van Spa-Francorchamps!

Naast het buitenzwembad kunnen de gasten ook genieten van het volledig nieuwe welnesscentrum Fitness & Beauty. Een ontspannen sfeer met sauna en hammam wacht er op u na uw meeting. En wat is er beter dan te eindigen met een massage of lichaamsbehandeling met de producten van Ella Baché uit Parijs?  

www.hotelverviers.be

Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan?!
Weventures

Op 6 oktober 2016 vindt de eerste editie plaats van de ‘Challenge Inter-Entreprises’, georganiseerd door Weventures. Het gaat om niet minder dan tien activiteiten, waarbij zowel precisie, kracht als logica op het menu moeten staan. Ploegen van zes deelnemers (per bedrijf) gaan er de confrontatie met aan op een geheime locatie in de Hoge Venen. Met andere woorden gaat het hier om een onmisbare activiteit voor bedrijven die een teambuilding willen organiseren om de teamgeest verder aan te scherpen.

Programma:

  • 12u00: Lunch
  • 13u30: Briefing
  • 13u45: Start van de activiteiten
  • 17u15: Einde van de activiteiten
  • 17u30: Resultaten
  • 18u00: Opening Food Trucks
  • 22u00: Einde

Clubleden: 990€ excl. BTW/ploeg
Niet Clubleden: 1250€ excl. BTW/ploeg

www.weventures.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Liège
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège