Event Destinations

Nov 29, 2023, 17:04
MICE LIEGE-SPA | Toppers voor uw volgende teambuilding of vergadering in de provincie Luik

MICE LIEGE-SPA | Toppers voor uw volgende teambuilding of vergadering in de provincie Luik

25 oktober 2023

In afwachting van de volgende nieuwsbrief met voorstellen om het jaar 2023 af te sluiten, ontdekt u in deze nieuwsbrief voor de herfst drie nieuwe aanbieders in de streek van Luik: FLYIN, het Théâtre de Liège en het Palais des Congrès. Deze drie buitengewone locaties worden u voorgesteld door het Convention Bureau • MICE Liège-Spa en zijn ideaal voor zowel een uitstap in teamverband als voor een vergadering of een bedrijfsevenement van elke aard.

FLYIN Luik
De perfecte plek voor een evenement waar je haren van overeind gaan staan!

01FLYIN is gevestigd naast Liège Airport en heeft een van de grootste vrijevalsimulators van Europa, met een diameter van 5,2 m en 15 m valhoogte. Flyin heeft zijn activiteiten hervat in november 2021

Het gebouw werd vernieuwd en het aanbod staat garant voor een buitengewoon moment in het gezelschap van uw medewerkers. Een teambuilding, incentive, personeelsfeest … deze aanbieder is geschikt voor elk bedrijfsevenement (max. 200 personen) in een unieke omgeving.

De infrastructuur omvat een groot parkeerterrein, een vergaderzaal, kleedkamers met douches, een private mezzanine, een terras en een immense bar.

Voor wat betreft catering kan een plaatselijke traiteur heerlijke gerechten verzorgen om volop van te genieten na uw doop, terwijl u een demonstratie volgt van vrijevalspecialisten.
CTA 01 FLYIN Liège NL

Théâtre de Liège
Een cultuurhotspot voor uw zakelijke afspraken!

02In een weelderige, smaakvol gerenoveerde omgeving in hartje Luik stelt het Théâtre de Liège ruimten ter beschikking voor uw vergaderingen, seminars, cocktails en recepties. U vindt er 9 zalen, waaronder de “Grande Main” die plaats biedt voor 560 personen.

Dit uitzonderlijke gebouw is opgetrokken uit hout, beton en glas, en beschikt over een totale ruimte van 7.800 m² met een geslaagde mix van neoclassicisme en hedendaags design. Zuilen, lijstwerk en vergulde decoraties zijn er gecombineerd met Vitra-designmeubilair van de beroemde Franse ontwerper Jean Prouvé, om een verfijnde maar warme sfeer te scheppen.

Het theater beschikt over eigen technische voorzieningen en een eigen cateringdienst en restaurant, een belangrijk voordeel bij de organisatie van uw evenement.
CTA 02 Théâtre de Liège NL

Palais des Congrès (Luik)
Het unieke conferentiecentrum van de provincie Luik

03Na 2 jaar Covid en 1 jaar renovatiewerkzaamheden na een overstroming, is het conferentiecentrum weer klaar voor de organisatie van uw evenementen!

Het Palais des Congrès werd gebouwd in de context van de wereldtentoonstelling van Brussel in 1958, en heeft een avant-gardistische architectuur en een buitengewone infrastructuur.

Het ligt op slechts enkele minuten van het historische centrum van de Vurige Stede en kan prat gaan op een uitzonderlijke locatie aan de oever van de Maas, langs één van de mooiste groene ruimten van de stad Luik - het Park van la Boverie - aan de voet van de voetgangersbrug “La Belle Liégeoise”.

De  25 zalen, waaronder 3 amfitheaters (met 250, 500 en 1.000 zitplaatsen) bieden het neusje van de zalm voor conferenties, seminars, salons, tentoonstellingen en andere evenementen. De 12 “Mosane” zalen voor bijeenkomsten of vergaderingen met bijbehorend foyer werden volledig gerenoveerd. Bovendien werden alle technische voorzieningen vervangen en is er nu in alle zalen airconditioning. Het geheel nieuwe parkeerterrein is beveiligd en uitgebreid met 236 plaatsen.
CTA 03 Palais des Congrès NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :