Event Destinations

Oct 28, 2020, 3:15
Onze teambuilding-ideeën voor een goede start na de vakantie

Onze teambuilding-ideeën voor een goede start na de vakantie

07 september 2020

In september en oktober zullen we nog kunnen genieten van een aantal mooie zonnige dagen. Wellicht een goed idee om hiervan te profiteren door uw volgende teambuildingactiviteit of werkbijeenkomst in een van de meest aangename en veilige omgevingen te organiseren? Het Convention Bureau Liège - Spa Businessland beveelt een aantal bedrijven aan die u zeker in de verleiding zullen brengen!

Le Domaine de Bronromme (Theux)
Beleef een unieke ervaring midden in de natuur

Newsletter Bronromme septembre 2020

Reserveer le Domaine de Bronromme voor uw vergaderingen en seminars! Het landgoed ligt aan de poort van de Ardennen en profiteert van een ideale geografische ligging in het hart van de natuur. U kunt er genieten van een adembenemend uitzicht, de heerlijke zuivere lucht en de gemoedelijke landelijke omgeving.

Het domein biedt u met zijn terras, de binnenplaats en de tuin aan de achterzijde van het gebouw een uitzonderlijke buitenomgeving. Het interieur met zijn verfijnde en warme ruimte beschikt over de perfecte richting voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen.

Het landgoed beschikt over twee grote zalen met tafels, stoelen, statafels en een bar en biedt gratis wifi. Verder heeft u er de beschikking over audioapparatuur, projectoren/beamers en schermen.

Het karaktervolle pand beschikt tevens over 18 gezellige kamers met eigen badkamer. In totaal kunnen er maximaal 40 personen overnachten.

Dit stukje paradijs kan het best worden omschreven als eigentijds en authentiek en biedt een unieke ervaring midden in de natuur. CTA Newsletters septembre mice langues7 NL Bronromme

Escape Room in het Museum voor het Openbaar Vervoer van Wallonië (Luik)
Bevrijd uw voertuig uit de gangen der tijd!

Newsletter Escape game septembre 2020

Ga de uitdaging samen met uw collega's aan in deze bijzondere escape game van het Museum voor het Openbaar Vervoer van Wallonië! In tegenstelling tot andere soortgelijke escape games waar u zelf in een kamer opgesloten zit, is het hier uw voertuig-pion dat vastzit op een gigantisch speelbord.

Om uw voertuig vooruit te helpen moet u door het museum navigeren, dat is omgevormd tot een grote avonturenspeeltuin, en verschillende puzzels oplossen. U moet de missie binnen de gegeven tijd zien te voltooien.

U kunt kiezen uit verschillende formules. Zo heeft u de mogelijkheid om uitsluitend deel te nemen aan de escape game of u kunt dit avontuur combineren met een bezoek aan het museum. U kunt er ook voor kiezen om een welkomstdrankje aan te bieden, of een maaltijd na de activiteit met een kleine catering (een dienblad met broodjes smos, een assortiment wraps en belegde opengesneden broodjes of koude schotels met kaas of vleeswaren).

Naast deze activiteiten die die de band van uw team sterker zullen maken, biedt het landgoed ook drie zalen voor uw evenementen of bijeenkomsten waar u tot 600 personen kunt ontvangen.

CTA Newsletters septembre mice langues8 NL Escape room

Chez Edmond (Luik)
Thuiswerken en nog veel meer

Newsletter Chez Edmond septembre 2020

Organiseer uw werksessies en vergaderingen op een exclusieve locatie op een steenworp afstand van het station van Luik-Guillemins! Deze unieke coworkingruimte in een zeer licht en aangenaam pand is de ideale plek om te werken, uw vergaderingen te houden of uw nieuwe projecten op te zetten.

Deze aangename en lichte ruimtes met snelle wifi-verbinding zijn verspreid over vijf verdiepingen en vervullen vele individuele behoeften. Zo zijn er delen waar men zich in alle stilte kan concentreren, vergaderzalen, een cafetaria voor degenen die liever in een meer geanimeerde omgeving werken, en er is zelfs een geluidsdichte telefooncel.

Daarnaast zijn er ruimtes om te ontspannen, ruimtes om te praten en is er ook een ruimte waar u een hapje kunt eten, namelijk in de cafetaria die u van dinsdag tot en met vrijdag verwelkomt en een kwaliteitsvolle versnapering biedt.

Tot slot kunnen Laurent en Isabelle, de eigenaars van het pand u, op verzoek, helpen en adviseren bij de realisatie van uw projecten.

CTA Newsletters septembre mice langues9 NL Edmond

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège