Event Destinations

Apr 16, 2024, 23:10
MICE LIEGE-SPA | Ontdek met een paar klikken de laatste nieuwtjes op het vlak van zakentoerisme in Luik

MICE LIEGE-SPA | Ontdek met een paar klikken de laatste nieuwtjes op het vlak van zakentoerisme in Luik

26 april 2023

Nu de periode van mooie zonnige dagen er zit aan te komen, is het ook het ideale moment om teambuilding- en afterworkactiviteiten met je team te organiseren! Je hebt geen inspiratie? Geen probleem, het Convention Bureau MICE Liège-Spa schiet je te hulp: in deze nieuwsbrief stellen we enkele dienstverleners voor met wie we regelmatig samenwerken.

Mercure Liège City Centre
Organiseer je evenementen op een majestueuze en authentieke locatie die volledig werd vernieuwd!

Bannière 01 Mercure Liège City Centre ADPhotography .compourvousHet Mercure Liège City Centre wil zijn verleden, doordrenkt van geschiedenis, in de kijker zetten en nieuw leven inblazen. Op deze volledig gerenoveerde plek worden eenvoud, authenticiteit en sereniteit gecombineerd met gastvrijheid, waarbij zelfs aan de kleinste eisen wordt gedacht. Het doel: dat je je er thuis voelt.

Het hotel is ideaal voor je evenementen met de 7 volledig gerenoveerde of nieuwe vergaderzalen en 2 ontvangstruimten die ook privé kunnen worden gebruikt voor maximaal 100 personen. Het hotel biedt je ontelbare mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Bovendien beschikken al deze ruimten over toegang tot breedbandinternet, benodigdheden voor presentaties en aansluitmogelijkheden voor audioapparatuur.

En daarnaast heb je nog 149 comfortabele kamers en het restaurant ‘La Linière’ dat authentieke en seizoensgebonden gerechten biedt, geserveerd in een gezellige omgeving. De naam betekent vlasveld en werd gekozen als eerbetoon aan het industriële verleden van de plaats.

CTA 01 Mercure Liège City Centre NL

Ready Steady (Luik)
Ontdek de nieuwe originele activiteit die je met je team of collega's kan doen

Bannière 02 Ready Steady MaximFesenko Ready SteadyReady Steady heeft zojuist de ‘Bartender Olympics’ gelanceerd, een nieuwe teamgebaseerde activiteit opgebouwd zoals de Olympische Spelen. Je neemt het tegen elkaar op in proeven, de ene nog verrassender dan de andere.

Samen cocktails maken met elk slechts één hand om de cocktail te maken, de race van obers, de ‘cocktail’-estafette, samen cocktails proeven of creëren, waarbij een persoon geblinddoekt is en de handen van de andere persoon vastgebonden zijn, mime- of alfabetspelletjes, of zelfs spelletjes ‘pétanque met kurken doppen’ en degustaties met vastgebonden handen behoren tot de vele activiteiten die op het programma staan.

De ‘Bartender Olympics’ is de perfecte activiteit als je niet langer wil kiezen tussen de voordelen van een fysieke activiteit in de buitenlucht en de gezelligheid van een degustatieworkshop. 

CTA 02 Ready Steady NL

Silversquare (Luik)
Ontdek een buitengewone werkruimte

Bannière 03 Silversquare SQ Guillemins Marthe Hoet Jules CesureDe gloednieuwe coworkingspace ‘Silversquare Guillemins biedt kleur, geavanceerde technologie, kantoren en ruimtes die op tal van verschillende manieren kunnen worden aangepast en gepersonaliseerd en een op maat gemaakte backoffice.

Het biedt kantoorruimte voor bedrijven van 1 tot 100 personen die op zoek zijn naar flexibiliteit en productiviteit.  Deze plek werd door de Luikenaar Jean-Paul Lespagnard bedacht en ontworpen, en is ideaal gelegen in het gloednieuwe complex ‘Paradise Express’, op enkele meters van het treinstation van Guillemins en het Parc de la Boverie.

Naast de verschillende kantoorruimtes voor leden, kan je bij Silversquare ook eendaagse bedrijfsevenementen organiseren. Sommige ruimtes zijn toegankelijk voor externe bedrijven voor een directiebijeenkomst, een conferentie, een culinaire workshop of zelfs een afterworkactiviteit. Het doel is simpel: mensen met elkaar verbinden.

CTA 03 Silversquare NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :