Event Destinations

Dec 2, 2022, 16:20
MICE | Enkele tips van het Convention Bureau Luik-Spa voor het nieuwe werkseizoen

MICE | Enkele tips van het Convention Bureau Luik-Spa voor het nieuwe werkseizoen

22 september 2022

Na een rustige periode vanwege de zomervakantie, draait de sector voor zakentoerisme in deze septembermaand weer op volle toeren! Als u dus op zoek bent naar een locatie voor uw volgende vergadering of klanten moet ontvangen voor een evenement of een teambuilding wilt organiseren, neem dan contact op met het Convention Bureau.

Deze dienst die uw evenement gratis van A tot Z verzorgt, beschikt over een catalogus met een bijzonder uitgebreid aanbod en kan daarmee aan (bijna) al uw verzoeken voldoen. Bij wijze van voorbeeld, stellen we hieronder een aantal suggesties van de meest aantrekkelijke dienstverleners aan u voor!

Château des Thermes (Chaudfontaine)
De perfecte oplossing voor uw bedrijfsevenementen

Mice Château des Thermes 2022 hi defHet onlangs heropende Château des Thermes met hotel is weer beschikbaar voor de ontvangst van uw bedrijfsevenementen! Wilt u een seminar of een eendaagse bijeenkomst organiseren in een weelderige omgeving? Bent u op zoek naar een vergaderzaal om te huren of een ontspannende activiteit om te doen? Deze accommodatie is de perfecte plek!

Naast de verhuur van vergaderzalen in diverse maten, kunt u hier ook terecht voor service op maat en dit alles op een betoverende locatie. U profiteert hier van een onberispelijke ontvangst, assistentie voor het meer administratieve gedeelte en personeel dat voor u klaar staat, kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor het slagen van uw evenement.

Bovendien is er ook nog de mogelijkheid, indien daaraan behoefte is, voor ontspanning in de volledig gerenoveerde spa, met 32 °C thermaalbad buiten, warmwaterzwembad binnen, jacuzzi’s binnen en buiten, 3 hammams en 3 sauna’s binnen en 1 buiten, of u kunt uitrusten in een van de 56 luxe kamers waarover dit bijzondere oord beschikt.

CTA 01 Château des thermes NL

YUST Luik
Een geweldige plek voor uw bijeenkomsten

Mice YUST Liège 2022 hi defZowel voor kort of lang verblijf, evenementen, de lokale keuken proeven of de lokale cultuur opsnuiven, de YUST is de new place to be in Luik!

Voor uw vergaderingen vindt u hier 3 ultramoderne zalen in vintage stijl voorzien van daglicht en een hypermodern projectiesysteem met een capaciteit van maximaal 45 personen met als extraatje voor uw presentaties een auditorium met plaats voor 55 personen.

Verder zijn er nog twee extra ruimten beschikbaar voor de organisatie van evenementen: de rooftop van 300 m², die niet alleen een adembenemend uitzicht biedt op het station van Luik-Guillemins, maar ook plaats biedt aan maximaal 120 personen, en de halfoverdekte patio (70 m²) op de benedenverdieping met een capaciteit van 35 personen.

CTA 02 YUST Liege NL

Orbis Luik
Avontuurlijke bedrijfsevenementen in het centrum van Luik

Mice Orbis 2022 hi defOrbis Luik is een echte club voor avontuurlijke lieden, voorzien van een ruim restaurant en een bar, beide zeer geschikt voor al uw bedrijfsevenementen. In dit vrijetijdscentrum, dat het grootste indoor avonturenpark van België is, kunt u uitdagingen aangaan in de vorm van een variëteit aan meeslepende avonturen. In de ‘escape games’ bijvoorbeeld, waar fysieke uitdagingen gepaard gaan met special effects, virtual reality, interactief theater en augmented reality, moet u in teamverband zegevieren.

Vergeet niet een bezoek te brengen aan de ongelooflijke speelotheek met meer dan 500 gezelschapsspellen die er zeker voor zullen zorgen dat u onvergetelijke momenten beleeft met uw collega's.

Deze aanbieder beschikt over privéruimtes evenals een loungeruimte waar u bij elkaar kunt komen om plannen te smeden alvorens op missie te gaan! Tenslotte beschikt deze plek over een groot restaurant en een bar afgestemd op al uw professionele behoeften.

CTA 03 orbis Liege NL

2022 06 10 Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :