Event Destinations

Jul 27, 2021, 8:15
TEAMBUILDING | Bereid u net zoals de Rode Duivels voor het EK ook voor op de komende gebeurtenissen!

TEAMBUILDING | Bereid u net zoals de Rode Duivels voor het EK ook voor op de komende gebeurtenissen!

10 juni 2021

Werk net als het Belgische nationale voetbalteam dat hard heeft gewerkt om de eindronde van Euro 2020 te bereiken, als team aan uw toekomstige overwinningen met een voorbereidende teambuildingactiviteit! De ideale gelegenheid om aan de teamgeest te werken en de banden tussen collega's te versterken! Het Convention Bureau Liège – Spa Businessland nodigt u uit om enkele van de beste teambuildingactiviteiten in de provincie Luik te ontdekken.

Sinds kort zijn teambuildingactiviteiten in de open lucht weer toegestaan, voor maximaal 50 personen en met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen. Deze groepsactiviteiten zorgen ervoor dat u op het juiste moment efficiënter bent om zo samen de gewenste resultaten en ... uw doel te bereiken!

Sniper Zone (Malmedy)

Boost uw toekomstige teambuildingactiviteiten met een dosis adrenaline

Bannière Sniper Zone

Wilt u een originele en gedenkwaardige dag organiseren met uw collega's of medewerkers? Sniper Zone ligt in Malmedy, in een van de mooiste bossen van de Hoge Venen, en biedt u tal van ludieke en sportieve activiteiten. Paintball, bijlwerpen, recreatieschooting, Bubble-football, nordic walking, E-Scoot en mountainbiken (elektrisch of niet), er is voor elk wat wils.
We bieden ook combinatieformules die volledig kunnen worden aangepast aan uw wensen en aan uw profiel.

Maaltijden van ontbijt tot diner behoren ook tot de mogelijkheden. De activiteiten vinden 100% buiten plaats en er geldt een sanitair protocol om uw veiligheid te garanderen, zo kunt u op een ontspannen manier aangename momenten beleven.

Dit is de ideale plek voor uw 100% "fun" teambuildingactiviteiten vol adrenaline, in een idyllische omgeving, even helemaal weg van uw gewoonlijke omgeving.

CTA Sniper Zone NL

Weventures (Stoumont)

Verleg samen grenzen om de overwinning te behalen

Bannière Weventures

Bent u voor uw volgende teambuildingactiviteit op zoek naar een op maat gemaakt evenement dat avontuur en teamgeest combineert? Kies dan voor Weventures, ze bieden een groot aantal programma's vanuit hun activiteitencentrum, op een steenworp afstand van het circuit van Spa Francorchamps!

Neem deel aan een van de teamuitdagingen zoals "Fort Boyard" in de abdij van Stavelot, "Western games", of de "Robinson challenge" en probeer samen met uw team de beker te winnen! Probeer een van de ludieke programma's die op het 10 hectare groene terrein plaatsvinden, waar u ook exclusief kunt eten in tenten buiten.

Als u meer van denken houdt en liever raadsels oplost kunt u naar de discotheek gaan voor een verklede moordmysterie-party. Komt u erachter wie de moordenaar is? Of bent u dit zelf? Erft u miljoenen?


CTA Weventures NL

Ready Steady (Luik) 

Geef de banden binnen uw teams een boost door spel en proeverij te combineren

Bannière Ready Steady

Cinéréa Benelux dat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in hoogwaardige oenoludieke evenementen en vooral bekend is om het op een professionele en ludieke manier animeren van feesten en teambuildingactiviteiten, verandert van naam en wordt Ready Steady!

Geen zorgen, alle activiteiten die u al heeft geprobeerd of die u van plan bent om nog te proberen, zijn nog steeds beschikbaar! Maar er zijn nu vele nieuwe activiteiten bijgekomen, zoals de "escape games" met wijn, bier, cocktails of chocolade als thema. Aan deze activiteiten kan men zowel in levende lijve als virtueel deelnemen.

Deze originele teambuildingactiviteiten die u samen met uw collega's zult uitvoeren, zullen nieuwe banden scheppen of bestaande banden versterken terwijl u zich vermaakt met de combinatie spel en nieuwe smaken. Bovendien is de reeks activiteiten die aan bedrijven wordt aangeboden uitgebreid en kunnen ze perfect worden aangepast aan het beoogde doel van de klant: het ijs breken, een band scheppen, er even tussenuit om weer op te laden.

CTA Ready Steady NL

Léquipe du Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège