Event Destinations

Jun 4, 2023, 2:47
MICE LIEGE-SPA | Niet te missen ‘trendy´ aanbiedingen voor 2023!

MICE LIEGE-SPA | Niet te missen ‘trendy´ aanbiedingen voor 2023!

14 februari 2023

Bent u op zoek naar locaties die activiteiten aanbieden die kunnen worden uitgevoerd in teamverband? Een formule waarin werk wordt gecombineerd met een smakelijke maaltijd? Een bijzondere omgeving voor het organiseren van uw evenementen? Bekijk de voorstellen van het Convention Bureau  MICE Liège-Spa.

Boogle House (Herve)
Voor een ontspannend uitje met collega´s op de jeu de boules-baan

Bannière 01 Boogle House Boogle HouseMet het idee mensen van allerlei slag bijeen te brengen voor een gezamenlijke activiteit, heeft Patrick Neuville Boogle gecreëerd. Dit originele concept biedt lichte, draagbare en verstelbare jeu de boules-banen die zowel buiten als binnen kunnen worden gebruikt. 

Als u deze activiteit graag in een erg mooie omgeving wilt gaan beoefenen, is het Boogle House in het hart van Herve een echte aanrader. Deze showroom die al naar gelang uw wensen omgebouwd kan worden tot ontvangstzaal is geschikt voor alle soorten evenementen.

Hij staat volledig in het teken van jeu de boule-banen. De kans om de diverse banen te bekijken alvorens u overgaat tot de huur of de aankoop ervan, maar eerst en vooral de kans om ze uit te proberen!

Met Boogle heeft u gegarandeerd een ongebruikelijke activiteit die uw gasten zeker zal bevallen!

CTA 01 Boogle House NL

YUST Luik
Combineer een lunch met een vergadering met de formule ‘Meet & Eat’

Bannière 01 Boogle House Boogle HouseEen vergadering buiten het kantoor? Kom naar YUST en maak kennis met de stijlvolle vergaderruimten, volledig uitgerust met alles wat u nodig hebt voor uw evenementen.
U krijgt korting op de huur van een vergaderzaal wanneer u hier ook de ‘lunch’ gebruikt en zo kunt u tot wel € 100* besparen.

Geen stress en geen ruis voor de organisator. Kleine gerechten om de productiviteit van brandstof te voorzien… alles wat er maar nodig is voor een onalledaags business moment. Bovendien beschikt u er over zeer snelle Wifi, beeldschermen met Barco ClickShare verbinding en zowel papieren als digitale flipovers. Er is onbeperkt en kosteloos thee, koffie en water beschikbaar tijdens het team event.

Met de 3 zeer geavanceerde zalen met een capaciteit van maximaal 45 personen, een auditorium voor presentaties met plaats voor 55 personen en 2 extra ruimtes (de rooftop van 300m² en de half overdekte patio) die u kunt afhuren voor een besloten gezelschap, biedt deze locatie middenin de wijk Luik-Guillemins een compleet aanbod.

* De hoogte van de korting is afhankelijk van het type vergaderzaal en de huurperiode en is alleen van toepassing als er ook een YUST menu wordt besteld, het aantal personen in de zaal moet gelijk zijn aan het aantal personen dat de maaltijd gebruikt.

CTA 02 YUST Liège NL

Daft Hotel (Malmedy)
Geef een originele draai aan uw volgende meerdaagse bedrijfsevenement

Bannière 01 Boogle House Boogle HouseGelegen in een idyllische natuurlijke omgeving, biedt Daft Hotel inspirerende zalen en creatieve concepten voor de organisatie van congressen en bedrijfsevenementen. Onbetreden paden en onconventionele formules vindt u in dit complex dat wordt gerund door een enthousiast team dat een vleugje rock-'n-roll toevoegt aan uw evenementen. Het beschikt over:

  • Aanpasbare werkplekken met alles erop en eraan;
  • Een ‘meeting room’ voor bijeenkomsten tot en met 200 personen;
  • Een home cinema, binnenzwembad met sauna, een tuin van 5000 m²;
  • Catering op maatklaargemaakt door de chefkok;
  • Een bijzonder aanbod aan activiteiten waaronder, een backstage bezoek aan Daft Studios, een van de grootste opnamestudio’s van Europa;

Kortom, een bruisende en inspirerende plek, waar u uw favoriete artiest kunt ontmoeten of de volgende hip-hop hit kunt opnemen met uw team en zelfs uw eigen festival op touw kunt zetten! En dan hebben we het nog niet eens over de ‘glamping’, chic en ruig kamperen vanaf april, met nieuwe partners en nieuwe activiteiten: bushcraft & survival, outdoor cooking, een ‘duik’ in het ijsbad… 

Zoek niet verder! Als u voor deze partner kiest, wordt uw bedrijfsevenement gegarandeerd een succes!

CTA 03 Daft Hotel NL

2022 06 10 Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :