Event Destinations

Aug 10, 2022, 1:29
LIEGE-SPA BUSINESSLAND | Ontdek onze drie nieuwe partners

LIEGE-SPA BUSINESSLAND | Ontdek onze drie nieuwe partners

15 juni 2022

Bent u op zoek naar unieke en originele locaties voor uw volgende bedrijfsevenementen zoals vergaderingen en seminars, maar ook voor uw incentives of teambuilding-evenementen? Het Convention Bureau Luik-Spa Businessland is de ideale en kostenloze partner! Het aanbod werd onlangs verrijkt met de integratie van drie nieuwe aanbieders!

Ô Paradis by Gemapro srl (Visé)

Breng een dag door "Ô Paradis" met uw klanten of medewerkers

Bannière 1 Ô Paradis by Gemapro srl Ô Paradis by Gemapro srlMet zijn gezellige omgeving, een concept dat rond genieten draait en dat comfort, welzijn en ontspanning verenigt, onderscheidt "Ô Paradis" zich ontegensprekelijk op het gebied van het zakentoerisme!

Er is een zaal en een audiovisuele lounge die ideaal zijn voor vergaderingen en presentaties voor 15 tot 25 personen. Maar het onmiskenbare "pluspunt" van deze aanbieder is zonder twijfel het grote aantal activiteiten dat wordt aangeboden, in functie van het seizoen en uw wensen. Van karaktervolle wijnen, wijndegustaties van speciale jaargangen, de smaken van de verschillende gerechten (streekgerechten, plancha, barbecue, enz.) u aangeboden door de chefs, tot een ongelooflijke ervaring in een sportwagen: aan mogelijkheden geen gebrek!

Jean-Marc en zijn team, die u in het Frans, Duits, Nederlands en Engels te woord staan, bieden een pendeldienst van en naar de luchthaven aan en stellen alles in het werk om uw dag exclusief en onvergetelijk te maken.

CTA Ô Paradis by Gemapro srl NL

Kinepolis (Luik)

Combineer de wereld van film en business in Kinepolis!

Bannière 2 Kinepolis Liège KinepolisMocht een kennis u Kinepolis Luik aanbevelen voor uw professionele evenementen, denkt u wellicht dat hij of zij een grapje maakt. En toch...!
Dankzij Kinepolis Business kan het wel degelijk: u kunt er uw seminars en vergaderingen organiseren.

Een van de vele comfortabele zalen met auditoriumopstelling is, gecombineerd met een van de ontvangstzalen, perfect geschikt voor dit soort evenementen.

U kunt bovendien rekenen op professionele ondersteuning en vertrouwen op de verschillende troeven en vaardigheden van de teams die u een echte toegevoegde waarde zullen bieden. Kinepolis is 365 dagen per jaar geopend, is voorzien van een grote parking en ligt bij de belangrijkste autosnelwegen: veel troeven, allemaal op één plek.

CTA Kinepolis Liège NL

Brasero

Maak gebruik van diensten op maat in een kwaliteitsomgeving

Bannière 3 Brasero EPIC AgencyZoals de slogan "Unique Venues, Lasting Memories" al aangeeft, nodigt deze organisator, die momenteel het Domaine de Bronromme en het Château de la Louveterie uitbaat, u uit om unieke professionele momenten te beleven op uitzonderlijke locaties in het hart van de Ardennen.

Maar waarom Brasero? De naam definieert wat deze etablissementen bieden: kwaliteitsmomenten samen en gezelligheid middenin de natuur. Deze authentieke locaties worden gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke gebouwen en krijgen een verfijnd, modern en warm interieur.

Het Domaine de Bronromme neemt u mee naar andere tijden en is een oude boerderij die met smaak en authenticiteit werd gerenoveerd en die comfort, design en finesse samenbrengt op één evenementenlocatie. Deze plek is ideaal voor een bedrijfsseminar en beschikt over grote ontvangstruimten, een volledig uitgeruste vergaderzaal, een professionele keuken, een barruimte en 18 kamers.

Het Château de la Louveterie biedt dan weer een kader dat bevorderlijk is voor werk en ontspanning, middenin de natuur. Deze locatie vervult alle voorwaarden voor uw openluchtevenementen, teambuilding en seminars. Een seminarieruimte, salons, een groot park en 12 kamers, alle met eigen badkamer. Er is ook een wellnessruimte, waardoor deze locatie een bijzonder compleet aanbod heeft.

CTA Brasero NL

v3 NL new banner 72dpi Mice les 3 filles 2022 06 10

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :