Event Destinations

May 18, 2024, 2:19
MICE LIEGE-SPA | Op naar het oosten met drie ideale dienstverleners voor uw volgende evenementen

MICE LIEGE-SPA | Op naar het oosten met drie ideale dienstverleners voor uw volgende evenementen

27 maart 2024

Nu de lente voor de deur staat begint de natuur weer te ontwaken, verkwikt door de terugkeer van licht en warmte (relatief natuurlijk in België!). Een uitstekende gelegenheid voor het Convention Bureau • MICE Liège-Spa om u voor te stellen aan enkele dienstverleners die onder andere als pluspunt hebben dat ze gelegen zijn in een bosrijke omgeving of in het midden van een bos.

Via deze nieuwsbrief maken we daarom kennis met Silva Hotel Spa-Balmoral, Forestia en Sniper Zone. Deze drie dienstverleners ten oosten van de provincie Luik zullen u zeker weten te overtuigen!

Silva Hotel Spa-Balmoral (Spa)
Het ideale adres voor uw professionele evenementen

01Met zijn ligging tussen de beboste heuvels van Spa, in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, biedt het Silva Hotel Spa-Balmoral een inspirerende werkomgeving die gunstig is voor de concentratie en creativiteit die uw professionele vergaderingen eisen.

De zalen voor evenementen, die recentelijk gerenoveerd en perfect uitgerust werden, verzekeren u optimaal comfort in een hedendaagse en rustgevende setting. Het restaurant en de bar, ook gerenoveerd, bieden gezellige ruimten voor culinaire pauzes en ontspannende momenten.

De relaxte atmosfeer die zo kenmerkend is voor dit hotel zal ongetwijfeld een vleugje ontspanning toevoegen aan uw vergaderingen en andere evenementen. U beleeft er ook een unieke ervaring, waarbij het professionalisme van de faciliteiten hand in hand gaat met de sereniteit van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Kies voor het Silva Hotel Spa-Balmoral, waar zaken en welzijn perfect worden verenigd en waar er over ieder detail werd nagedacht om van uw professioneel evenement een succes te maken.

CTA 01 Silva Hotel Mars NL

Forestia (Theux)
Spannende avonturen midden in de natuur

02Bent u op zoek naar de ideale locatie voor het organiseren van uw volgende incentive, teambuilding, familiedag, seminar of vergadering? Kies dan voor Forestia!
Er worden twee hoofdactiviteiten aangeboden: een dierenpark en een avonturenpark.  

Het dierenpark biedt onderdak aan meer dan 300 dieren en een dertigtal soorten die er in ‘semi-vrijheid’ leven. Zij die graag wat meer adrenaline willen, zullen eerder kiezen voor het avonturenpark dat een wandeling in de bomen aanbiedt. In totaal 6 parcours, meer dan 90 hindernissen en een gigantische tokkelbaan van 120 meter wachten er op u!

En nadien kunt u de festiviteiten gewoon voortzetten in de Forest’bar, een restaurant met een gezellige en ontspannen sfeer. Daar kunt u volop genieten van verse seizoensproducten, maar ook van een assortiment hapjes om de eetlust op te wekken en van heerlijke barbecues en lokale bieren om af te koelen.

Als u ten slotte van uw dag een kort verblijf wenst te maken, mis dan zeker niet de kans om midden in het bos te overnachten! Want sinds 2023 staan er 5 lodges verspreid over het dierenpark en één hotel met 6 slaapkamers, op 2 minuten van het park (voor in totaal 40 personen, halfpension), tot uw beschikking.

CTA 02 Forestia Mars NL

Sniper Zone (Malmedy)
Een bijzondere locatie voor uw teambuildingactiviteiten

03Sniper Zone, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen vlak bij Malmedy en in het prestigieuze natuurpark van de Hoge Venen, is de perfecte plek voor uw teambuilding!

Dit recreatiepark met een capaciteit voor groepen van 8 tot 100 personen biedt programma’s aan die dynamiek en stimulerende ontdekkingen combineren. Deze zijn zorgvuldig ontworpen om hechte banden te smeden binnen uw team.

Kies uit een resem spannende activiteiten, zoals paintball, bijlwerpen, bubble soccer, een initiatie boogschieten, Arrow Tag, mountainbiken en nog veel meer. Elke activiteit is tot in de puntjes voorbereid, zodat u onvergetelijke momenten beleeft die de band van uw team zullen versterken.

Bij Sniper Zone gaat de ervaring verder dan alleen het avontuur!  U kunt nadien namelijk ook napraten tijdens een gezellige en bijzondere maaltijd op het prachtige terras.  Probeer bijvoorbeeld de ‘Grilltafel’ eens uit, een exclusief concept dat originele karbonades aanbiedt. Er zijn ook andere cateringformules mogelijk, zoals pastabuffetten, Deluxe burgers en tal van andere culinaire lekkernijen.

CTA 03 Sniper Zone Mars NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :