Event Destinations

Apr 18, 2024, 5:41
LIEGE-SPA BUSINESSLAND | Unieke locatie, bijzondere infrastructuur of verbindende teambuilding

LIEGE-SPA BUSINESSLAND | Unieke locatie, bijzondere infrastructuur of verbindende teambuilding

16 februari 2022

Bent u op zoek naar locaties die aansluiten bij uw behoeften of die van uw klanten voor het organiseren van uw toekomstige evenementen? Of heeft u zin om de banden aan te halen met uw teams tijdens een teambuilding? Nu 2022 fris van start is gegaan wil het Convention Bureau Liège-Spa Businessland u graag deelgenoot maken van een aantal mooie concepten uit het enorme aanbod van zijn partners!

Zo kunt u uw seminars of andere zakelijke evenementen organiseren via ASL Group of uw werknemers bedanken door hen een verblijf aan te bieden in het Daft Hôtel of in teamverband ontspanning te zoeken met een van de formules die worden aangeboden door The Place to Play.

Wat belet u nog om contact op te nemen met ons team? Als u kiest voor onze gratis begeleiding, profiteert u van een unieke gesprekspartner met veel ervaring in de sector die instaat voor de selectie van de juiste locaties en een dienstverlening die is afgestemd op uw behoeften en criteria.

ASL Group (Grâce-Hollogne)
Een exclusieve VIP-aanbieding net naast het vliegveld

CTA 01 ASL Group NLASL Group, inmiddels een van de belangrijkste spelers in de zakelijke luchtvaart, biedt u een exclusieve VIP-ruimte op de tweede verdieping van de nieuwe terminal voor zakelijk vliegverkeer van Luik Airport - ASLGROUP.

Het zeer diverse aanbod zorgt ervoor dat u indruk kunt maken op uw klanten of collega's! In dit spiksplinternieuwe en modern ingerichte gebouw kunt u bijvoorbeeld een afterwork of een borrel organiseren of een directiebijeenkomst in de vergaderzaal.  Dit alles met onbelemmerd uitzicht op de start- en landingsbanen van het vliegveld van Luik! 


U heeft hier de beschikking over ruime zalen voorzien van alle faciliteiten voor een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst met een capaciteit van maximaal 100 personen en niet te vergeten het prachtige beschutte terras waar het uitermate goed toeven is op zonnige dagen.

CTA 01 ASL Group NL

Daft Hotel (Malmedy)
Een originele manier om uw personeel te belonen

Bannière Février 02 DaftHotelOmdat het belangrijk is dat uw medewerkers geestelijk en lichamelijk goed in hun vel zitten, kunt u uw teams een break aanbieden! Een ‘Work & Stay’ verblijf in het Daft Hotel is de gelegenheid bij uitstek om individueel of in klein groepsverband nieuwe energie op te doen. Met dit concept kunnen uw medewerkers zich weer opladen en met nieuw enthousiasme en creativiteit aan de slag gaan.

Uw medewerkers zullen genieten van de professionele inrichting, service op maat en absoluut comfort. Dit alles in alle veiligheid in ruimten die zijn aangepast aan de geldende gezondheidsmaatregelen. Deze dienstverlener biedt u een zeer compleet aanbod bestaande uit een combinatie van:

  • Verschillende volledig ingerichte werkruimten (snelle wifi-verbinding, printer, videoconferentiesysteem, notitieblok) en een oplader voor elektrische auto's
  • Een aangenaam boutique hotel’ midden in de natuur, lichte creatieve ruimten, kamers, waarin u een aangename rustige nacht kunt door brengen en een wellness-ruimte, waar u zich kunt ontspannen na een werkdag
  • Ontbijt, lunch en een bar…en natuurlijk de beste koffie!
  • Een team dat volledig tot uw beschikking staat en aan uw wensen tegemoetkomt! 

Deze aanbieding, die geldig is van maandag tot vrijdag tot eind maart 2022, is in lijn met de gezondheidsmaatregelen: eenpersoonskamers, sociale afstand, hydro-alcoholische gel, CO2-monitor, masker en vervanging van het buffet door smakelijke ontbijtmandjes.

CTA 02 Daft Hotel NL


The Place To Play (Luik)
Waar u plezier kunt maken om de motivatie optimaal op peil te houden

Bannière Février 03 ThePlaceToPlayThe Place To Play dat sinds juli geopend is biedt diverse originele activiteiten: Urban game escapes in augmented reality, ‘quiz game’, bijlgooien of de schietsimulator…, keus te over!

Als u kiest voor de formule met urban games, beweegt u zich door de straten van het oude Luik, voorzien van hulpmiddelen als een onderzoeksset (koffertje met verschillende objecten) en een tablet, op zoek naar aanwijzingen met als doel uw opdracht te volbrengen. Op bepaalde plaatsen moet u een hologram scannen om elementen te tonen in augmented reality en op andere plaatsen maakt u juist gebruik van uw observatievermogen of logisch denken! De urban escape kan worden gespeeld met maximaal 50 personen tegelijk. Er zijn momenteel 3 scenario’s mogelijk. In de zomer van 2022 komen er nog andere scenario's bij.

De ‘quiz game’ vindt plaats in een televisiestudio. De deelnemers gaan met elkaar de strijd aan in een serie quizzen en spellen met verschillende thema's (goed/fout; het einde van de video raden, Blind test, enz.). Om het wat spannender te maken is het mogelijk om jokers in te zetten waarmee je je tegenstander kunt dwarsbomen. Het spel wordt gespeeld door middel van 10 quizseries en duurt ongeveer 60 minuten.

En dan is er nog het bijlgooien, een erg leuke activiteit. De aanbieder, die beschikt over 2 doelschijven, laat u kennis maken met deze sport onder begeleiding van een medewerker die u de kneepjes van het vak leert. Als u de techniek eenmaal onder de knie heeft, kunt u deelnemen aan een van de verschillende spelletjes of uitdagingen. Er is ook een schietsimulator beschikbaar. Een perfect spel om uw collega's uit te dagen in duels en stimulerende challenges.

The Place To Play heeft bovendien een groot aanbod aan drankjes om uw dorst te lessen. Vergeet niet om The Beer to Play te proeven, dat door de eigenaren is gebrouwen. Daarnaast zijn er nog diverse cateringmogelijkheden.

CTA 03 The Place To Play NL

Léquipe du Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :