Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 20:57
Compleet ondergedompeld in de Ardense natuur met Pack & Raft

Compleet ondergedompeld in de Ardense natuur met Pack & Raft

09 september 2016

Pack and Raft is een origineel concept dat recht uit Alaska komt!  Een unieke team-ervaring, op het land en op het water … in de Belgische Ardennen. Uitgerust met een rugzak met daarin een PackRaft, een lichtgewicht opblaasbare kajak van 3kg, ontdekt u de Ardennen in het gezelschap van Luc, uw gids.

292016ardennenCompleet ondergedompeld in de natuur, begint het avontuur met een wandeling, aangepast aan het niveau van de groep.  Deze tocht brengt u van de plaats van vertrek (die u zelf kunt kiezen), naar de aanlegplaats aan de Ourthe.

Hier is het tijd voor de volgende etappe, het opblazen van de boot: openplooien, opblazen en peddel vastmaken ... deze operatie duurt ongeveer 5 minuten.  Al die tijd kunt u rekenen op uw begeleider die u met raad en daad zal bijstaan. 

Zodra de boot  is opgeblazen en uw spullen veilig waterdicht verpakt zijn, is het tijd voor een welverdiende picknick.

Uitgerust ?  Dan is er geen tijd te verliezen, neem plaats in uw PackRaft en geniet van een uniek gevoel van vrijheid, het contact met de natuur, de stilte en de authenticiteit  van de omgeving.

Deze teamdag, vol sensaties en emoties kan in schoonheid eindigen (optioneel) met een delicieuze proeverij van streekproducten op het feodale kasteel van La Roche ...

Info

Convention bureau Ardenne Meetings
info@ardenne-meetings.be
www.ardenne-meetings.be

Meer van Ardenne Meetings Convention Bureau :

Ardenne Meetings Convention Bureau