Event Destinations

Apr 13, 2021, 9:08
Online activiteiten en spelletjes om samen met collega's veilig te kunnen doen

Online activiteiten en spelletjes om samen met collega's veilig te kunnen doen

01 december 2020

Dreigen de teambuildingactiviteiten die u had gepland met uw collega's of cliënten om het jaar op een aangename en gezellige manier af te sluiten in het water te vallen? Maakt u zich geen zorgen, het Convention Bureau Luik – Spa Businessland snelt u te hulp met een divers aanbod van online activiteiten speciaal voor u ontwikkeld door de Luikse aanbieders van toeristische diensten!

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten in deze moeilijke periode, hebben deze laatsten hun creativiteit zelfs verdubbeld om u een aanbod te kunnen doen van veilige online activiteiten. Door middel van deze activiteiten is het toch mogelijk om samen een aangenaam moment te beleven waardoor de banden tussen de teamleden nog meer versterkt worden!

In The Air
Breng een touch of magic in uw teambuildings

Newsletter In the AirHet in 2012 opgerichte In The Air dat wereldwijde bekendheid geniet om zijn innoverende ideeën, biedt u het concept ‘Teambuilding & Magic’ aan. Een unieke animatie waarin gebruik wordt gemaakt van magie als een participatieve tool waarmee op een leuke manier onderwerpen als innovatie, marketing of klantperceptie kunnen worden behandeld.

Deze zeer originele activiteit kan digitaal worden uitgevoerd en kan 45 tot 90 minuten duren. Een uitstekende gelegenheid om uw team te verrassen en ongekende talenten te ontdekken. Tevens een middel om op een andere, ludieke manier te kijken naar de magie die dagelijks wordt toegepast in de business.

Het spel wordt gespeeld via Zoom. Er worden teams gevormd die tegen elkaar strijden. Ieder team kan punten scoren door middel van magische spelletjes waarbij goocheltrucs worden aangeleerd en de onderlinge kennis wordt gecombineerd om vragen te kunnen oplossen. Het is ook mogelijk om vooraf een Mystery box mee te sturen met het materiaal, die gebruikt kan worden voor het spel om te zorgen voor nog meer interactie.

CTA Mice NL

Luik Outdoor Game
Beleef een unieke ervaring met uw teams met deze Home Escape Game Online

Newsletter EscapeGamesOutdoor 1Als specialist in de unieke experience van speurtocht 2.0 waarbij de beste elementen van GPS geocoaching en Escape Game worden gecombineerd, nodigt Liège Outdoor Game u uit voor een unieke ervaring met Escape Game Online ‘Pegasus Project’ met als thema computer hacking. Treed op als geheimagenten met als doel de wereld te redden door met uw team te infiltreren in het online netwerk WISE.

U hebt maximaal 90 minuten om deze geheime missie te volbrengen en als het beste team uit de bus te rollen. Aan bod komen: reflectie, deductie, onderzoek en snelheid...

Het enige dat u nodig heeft is een computer, een telefoon en iets om aantekeningen mee te maken. Deze activiteit is geschikt voor iedereen en het aantal spelers is onbeperkt. Deelname is mogelijk tegen het aantrekkelijke tarief van € 30 inclusief btw per team. Zin om mee te doen? Inschrijven kan door middel van een offerteaanvraag.

CTA Mice NL2

Vivacook
Doe mee met ‘Team Cooking online’ een van de leukste activiteiten met collega's

Newsletter VivacookBent u kookfan en op zoek naar een originele en ludieke activiteit voor uw medewerkers?  Kies dan voor deze formule waarmee u twee activiteiten kunt combineren: samen thuis koken en team building. Team Cooking onlinevindt plaats via Zoom onder leiding van de chefkok van de dag voor het uitvoeren van de receptuur. 

Volg de chef stap voor stap bij het uitvoeren van het recept met als resultaat een ‘Top Chef’ waardig gerecht! En dit alles in een aangename, sociale en ontspannen sfeer. De activiteit duurt ongeveer 1.30 uur, het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 100 personen, terwijl de datum en het tijdstip nader te bepalen zijn. Deze leuke activiteit is te reserveren tegen een schappelijke prijs van € 54,45 inclusief btw en de levering van de ingrediënten kost € 7 inclusief btw per persoon. De ingrediënten worden aan huis geleverd bij iedere deelnemer woonachtig in de provincie Luik

Om alvast in de stemming te komen kunt u hier enkele suggesties bekijken waaruit u een gerecht kunt kiezen voor de hele groep. 

  • Gebakken rundvlees in Sichuan stijl met roergebakken rijst
  • Sushi 
  • Verse visfilet met pesto rosso, risotto met zongedroogde tomaten en chorizo
  • Ballotine van gevogelte met groenten van het seizoen en zoete aardappelpuree 
  • Kwartel gevuld met champignons vergezeld van geglaceerde groenten

CTA Mice NL3

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège