Event Destinations

Oct 18, 2021, 3:53
TEAMBUILDINGS | Uw collega's weer zien en genieten van leuke momenten samen in teamverband

TEAMBUILDINGS | Uw collega's weer zien en genieten van leuke momenten samen in teamverband

15 september 2021

De vakantie is afgelopen en daarmee is het voor velen onder ons weer tijd om terug te keren op de werkvloer. Waarom dit weerzien niet vieren door het organiseren van een teambuildingactiviteit voor uw team? Een aangename en leuke manier om een gezellige tijd met collega's door te brengen. Het Convention Bureau Liège - Spa BusinessLand (een dienst die door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik wordt aangeboden) biedt verschillende nieuwe activiteiten om weer dichter bij elkaar te komen en de banden verder te versterken. Het is de ideale gelegenheid om na de moeilijke afgelopen maanden weer vol goede moed aan de slag te gaan. 

Vivacook
Twee zeer aantrekkelijke en gevarieerde activiteiten

Bannière VivacookTer gelegenheid van de hervatting van de werkzaamheden heeft Vivacook alles uit de kast gehaald om u een leuke tijd te bezorgen. Jean Neyskens en zijn team zijn twee partnerschappen aangegaan met andere dienstverleners.

De eerste samenwerking met Hollloh (Luik) is een combinatie van culinaire activiteiten en virtual reality-ervaringen (4 tot 5 uur). Hieraan kunnen 40 tot maximaal 150 personen deelnemen.

Dit virtual reality-attractiepark is een van de grootste van de regio Luik en dompelt u onder in meeslepende avonturen en ervaringen in een uitzonderlijk kader! Zo kunt u er vele exclusieve spellen ontdekken die u nergens anders zult zien. Dit eerste ludieke onderdeel duurt ongeveer 1,5 uur.

Vervolgens brengt u een of twee uur in "real mode" door met het cooking-team, hierin zult u uw maaltijd gaan bereiden in de vorm van een culinaire uitdaging, dit alles onder toezicht van professionele koks. U sluit deze dynamische en gevarieerde activiteit af met een proeverij van uw creaties van de dag, hier heeft u 1 tot 1,5 uur de tijd voor. En dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

De tweede activiteit die wordt aangeboden is de mogelijkheid om het kasteel van Neuville-en-Condroz (Huy) te bezoeken, exclusief voor u. Geef uw evenementen wat extra's in de sfeer van een 13e eeuws kasteel!

Deze locatie is ideaal voor vergaderingen, conferenties en andere seminars. Het omvat een cateringpakket aangepast aan uw behoeften, volledig uitgeruste zalen met audiovisueel materiaal van hoge kwaliteit, evenals een prachtige bar en grote buitenruimtes ... Kortom, uw klanten zullen een unieke dag beleven.

U kunt ook een "Cooking-team" toevoegen om de dag van de bijeenkomst wat extra pit te geven. De perfecte gelegenheid om uw innerlijke chef-kok te tonen terwijl u geniet van een culinaire ervaring midden in de natuur.

De producten van kleine lokale producenten zullen uw smaakpapillen en die van uw gasten heerlijk verwennen, en dat alles in een idyllische omgeving.

CTA Vivacook NL

One Reality (Luik)
Wanneer fictie de realiteit overtreft

Bannière One RealityOne Reality, een andere referentie op het gebied van virtuele realiteit, heeft dit najaar een leuke verrassing voor u in petto: THE ARENA. Zet uw headset op, pak de twee controllers, en speel mee! U kunt zich vrij bewegen in een ruimte van bijna 100 m². Aan deze nieuwe attractie kunnen 2 tot maximaal 8 personen deelnemen. De perfecte belevenis voor uw teambuildingactiviteiten!

Op dit moment worden op dit platform twee avonturen aangeboden: Death Squad en Cyberclash. 

Het eerste avontuur zal uw teamgeest op de proef stellen. Uw basis staat op het punt overspoeld te worden door zombies. Bereid u voor op hun komst en probeer ze zo lang mogelijk op afstand te houden. Om te overleven, is het noodzakelijk dat u goed coördineert en samenwerkt zodat alle ingangen worden bewaakt en degenen die overspoeld worden hulp krijgen. Als één persoon uitvalt, loopt de hele verdediging het risico om om te vallen.

Het tweede avontuur biedt een "player versus player" ervaring. Vorm uw team, kies uw strategie en neem het op tegen het andere team. Een goede organisatie en teamgeest zijn van essentieel belang om als overwinnaar uit deze confrontaties te komen. 

Dit gloednieuwe spel is een aanvulling op het al zeer ruime aanbod Free-Roaming-ervaringen, het spel kan door maximaal 20 mensen tegelijk worden gespeeld. 

CTA One Reality NL

Daft Hotel (Malmedy)
Een bijzondere accommodatie die u absoluut moet uitproberen

Bannière Daft HotelMisschien kent u het Daft Hotel al, een inspirerende locatie dat zich in een weelderige groene omgeving bevindt. Het biedt 14 kamers met eigen badkamer, een zonnig terras, vergaderzalen en zelfs een wellness-ruimte met een binnenzwembad, een sauna en een ontspanningsruimte. Deze aanbieder is vernieuwend en biedt u de mogelijkheid om tot eind september samen met uw medewerkers zijn nieuwste ongewone accommodatie uit te proberen. Dit unieke en originele aanbod wordt begin mei 2022 hervat.

Het is een geweldige manier om "glamping" te ontdekken: de kampeerervaring met een gouden randje. Geniet van een uniek uitje in de prachtige tuin van 5000 m² omgeven door wilde natuur. U verblijft in een tent van 20 m² die plaats biedt aan 2 tot 4 personen, en voorzien is van 4 bedden met echte matrassen en lakens. Maar u heeft ook badhanddoeken, plaids, elektriciteit en een wifi-aansluiting tot uw beschikking, geniet bovendien van het bohemien decor voor een aangename overnachting.

Daarnaast zijn er nog gedeelde badkamerfaciliteiten met Rituals-huidverzorgingsproducten, toegang tot het zwembad en de sauna, een barbecue (overdekt in geval van regen) en een gekoelde ruimte.

Wat uw behoeften op het gebied van vergaderingen, teambuildingactiviteiten of accommodaties ook zijn, het Daft Hotel is de ideale locatie. U kunt bijvoorbeeld binnen in het hoofdgebouw een vergadering houden, waarna u een teambuildingsactiviteit in de tuin biedt en de dag vervolgens afsluit met een bijzondere overnachting.

CTA Daft Hotel NL

Léquipe du Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège