Event Destinations

Nov 29, 2023, 17:25
MICE LIEGE-SPA | Let op de aanbiedingen van het nieuwe seizoen voor uw vergaderingen en evenementen

MICE LIEGE-SPA | Let op de aanbiedingen van het nieuwe seizoen voor uw vergaderingen en evenementen

29 augustus 2023

Na de wat rustigere weken vanwege de vakantieperiode is de tijd aangebroken om weer van start te gaan! Ter gelegenheid van het nieuwe seizoen presenteert het Convention Bureau • MICE Liège-Spa u het aanbod van drie van haar partners. Deze laatsten halen alles uit de kast om u te verwelkomen en te voldoen aan al uw wensen, of het nu gaat om een teambuilding, een vergadering, een Family Day of een avond ter gelegenheid van de feestelijke afsluiting van het jaar waarvoor het langzaamaan tijd wordt om plannen te gaan maken.

Next Gear (Malmedy)
Een originele activiteit om samen met uw collega’s te doen

Bannière 01 Next GearBent u op zoek naar een bijzonder uitstapje voor u en uw collega’s? Kom voor een unieke ervaring naar de RACB en beleef een bijzonder moment. Ontdek de vele activiteiten en formules die hier mogelijk zijn, zoals het perfectioneren van uw rijstijl, kennismaken met rallyrijden, karting of in een Porsche over het circuit rijden met een coach.

Gun uw bedrijfsuitje nog een toegift met een borrel of een maaltijd in het nieuwe gebouw van de karting van Spa-Francorchamps met het prachtige uitzicht op het tot de verbeelding sprekende F1-circuit. U zult zeker onder indruk zijn van de zalen van dit complex. Waarvan een aantal geschikt is voor vergaderingen. 

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje op maat? Kies dan voor Next Gear, ons team wil u graag helpen bij het organiseren van het perfecte evenement voor u en uw collega’s.

CTA 01 Next Gear NL

Kloster Heidberg Business & Event Center (Eupen)
De ideale locatie voor uw conferenties en zakelijke bijeenkomsten

Bannière 02 Kloster Heidberg Paperplane ProductionsKloster Heidberg Business & Event Center bevindt zich in de prachtige regio van de Oostkantons. Dit geklasseerde gebouw uit de 18e eeuw is perfect gelegen op loopafstand van het station van Eupen en tien minuten rijden vanaf de autosnelweg E40 Brussel-Aken. De belangrijkste troef van deze gerenoveerde locatie is de flexibiliteit met betrekking tot het organiseren van meerdaagse bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties met of zonder overnachting.


Deze dienstverlener beschikt ook over 38 een- of tweepersoonskamers waarvan er één is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, digitale flatscreen-tv, radio, telefoon, kluisje, haardroger en douche of bad.

Dus waar wacht u nog op om te kiezen voor deze locatie waar het historische karakter van het gebouw perfect samengaat met het technisch vernuft, zodat u hier zonder zorgen uw bedrijfsevenementen kunt organiseren.

CTA 02 Kloster Heidberg Business Event Center NL

Abdij van Stavelot
Een noviteit van deze belangrijke toeristische locatie die u zeker niet moet missen

Bannière 03 Abbaye de Stavelot Abbaye de Stavelot Ready SteadyBent u op zoek naar een locatie voor uw meerdaagse evenementen, vergaderingen of maaltijden? Waarom laat u zich niet verleiden door de Abdij van Stavelot? Te meer daar er sinds kort een nieuwe formule beschikbaar is: een bijzondere borrel voorafgaand aan een onvergetelijke avond in een uitzonderlijke omgeving. Dit voorstel is perfect geschikt voor uw eindejaarsfeest met het personeel. Een gepland evenement is essentieel om uw medewerkers te bedanken.

Verras uw medewerkers met een originele activiteit in het Museum van het circuit van Spa-Francorchamps dat voor de gelegenheid exclusief voor u is gereserveerd. Deze activiteit wordt begeleid door het bedrijf Ready Steady dat ervoor zal zorgen dat u een unieke ervaring beleeft rondom proeverijen met wijn, bier, chocola en zelfs vruchtensappen.

Na dit gezellige en plezierige intermezzo gaat u aan tafel in een gewelfde kelder voor een prettige voortzetting van de avond. In Stavelot, in het hart van de Ardennen, zijn geen parkeerproblemen en verkeersopstoppingen. Alles verloopt hier vlekkeloos!

CTA 03 Abbaye de Stavelot NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :