Event Destinations

Jan 27, 2022, 15:58
LIEGE-SPA BUSINESSLAND: Onze aanraders voor uw personeelsfeesten

LIEGE-SPA BUSINESSLAND: Onze aanraders voor uw personeelsfeesten

23 november 2021

Bent u op zoek naar een originele activiteit voor de eindejaarsfeesten waar u samen met uw team van kunt genieten? Mis dan deze kans niet om een gezellige tijd door te brengen in een ontspannen en sprookjesachtige sfeer! Ontdek de activiteiten die zorgvuldig zijn geselecteerd door het Convention Bureau Liège – Spa BusinessLand (een dienst die door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik wordt aangeboden).

Als u kiest voor hun begeleiding, staat u in contact met een unieke gesprekspartner met veel ervaring in de sector die de relevante plaatsen voor u selecteert en u diensten biedt op maat van uw behoeften en criteria.

Boogle House (Herve)
Een gloednieuw concept dat ontspanning en werk combineert

Bannière BoogleHouseMet dit nieuwe concept, dat uniek is in België, nodigt Boogle House u uit om een partijtje petanque te spelen in een gezellig kader, met een warme en moderne inrichting met natuurlijke kleuren rond het thema petanque.

Boogle House is zowel een showroom, een recreatiecentrum als een evenementenlocatie en verwelkomt u het hele jaar door. Dankzij de 5 binnenbanen kunt u tijdens alle seizoenen een partijtje petanque komen spelen. In de zomer zijn er in het hart van Herve ook 2 buitenbanen met een prachtig terras beschikbaar.

Deze aanbieder haalt dit einde van het jaar alles uit de kast met een exclusieve aanbieding: "Boogle op de piste". De aanbieding omvat:

  • De huur van een Boogle Premium-baan of vergelijkbaar (8 m x 2 m).
  • Een door Boogle georganiseerd Boogle-toernooi met een facilitator.
  • Een maaltijd, namelijk de racletteformule: aardappels, vleeswaren, salades, rauwkost en 3 soorten kaas.
  • Drankjes tijdens de maaltijd: wijn, bier, water.

CTA Boogle House NL

Het Domein van Bronromme (Theux)
Een unieke ervaring midden in de natuur

Bannière DomainedeBronrommeKom met uw medewerkers naar de 1e editie van het Kerstdorp van het Domein van Bronromme. Deze gerenoveerde voormalige boerderij biedt al het nodige moderne comfort voor uw vergaderingen en bedrijfsevenementen. Deze ruimte is van 9 tot 23 december 2021 beschikbaar, laat u meenemen op een reis naar het "hoge noorden" en geniet van de warme en magische sfeer op slechts 30 minuten van Luik! Houten chalets, versieringen, brasero's, bubbels, muziek, glühwein, kerstbomen en meer ... Alles is aanwezig om u een aangename tijd met collega's te laten doorbrengen in een magische kerstsfeer!

Probeer de aangeboden formule met een tafel voor minimaal 8 personen, inclusief een kerstaperitief (bubbels of glühwein, bloedworst en zalm), een raclette (vleeswaren, salades, rauwkost, aardappelen) en een dessert (citroentaartje of ijsstam), en niet te vergeten 16 "drink"-bonnen, 4 flessen wijn en 2 flessen water per tafel. Het restaurant is twee keer per dag open (11.30 - 16.00 uur en 18.00 - 00.00 uur) zodat men ten volle van dit aanbod kan profiteren.

De kleine extra's voor als u uw team een unieke ervaring wilt bezorgen:

  • Privatisering mogelijk vanaf 70 personen
  • Overnachting op aanvraag met ontbijt inbegrepen (min. 5 kamers)
  • Shuttlebus en entertainment op aanvraag (coverband, DJ)

CTA Domaine de Bronromme NL

Weventures (Stoumont)
Breng het feest binnen uw bedrijf

Bannière WeventuresWeventures, gevestigd in de Ardennen, op een steenworp van het circuit van Spa-Francorchamps, biedt een brede waaier aan diensten voor bedrijfsevenementen en nodigt u uit om uw collega's te laten wegdromen met uw eigen editie van de kerstmarkt! Voor de feestdagen biedt deze dienstverlener u de mogelijkheid om uw eigen kerstmarkt te creëren, zodat iedereen zich ondanks de nieuwe gezondheidsmaatregelen kan vermaken.

Er kan een opblaasbaar chalet in uw bedrijf worden geplaatst, inclusief gasverwarming en hoge tafels, ook kunnen er drie partytenten (3 m x 6 m) met biertafels worden opgesteld. Daarnaast zullen de kerstversieringen en -verlichting dit uitzonderlijke evenement een feestelijk tintje geven, terwijl een koperkwartet de kerstmarkt zal animeren.

De feestbar zal ervoor zorgen dat men zich tegoed kan doen aan allerlei drankjes (glühwein, warme chocolademelk, bier, péquets (jenever), frisdranken en water), en de twee "food-trucks" zullen u de lekkerste hapjes serveren die altijd op kerstmarkten worden aangeboden: de ene bereidt tartiflettes en worstenbroodjes en de andere wafels en crêpes.

CTA Weventures NL

Léquipe du Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :