Event Destinations

Apr 27, 2024, 12:16
MICE LIEGE-SPA | Zeker weten! Uw volgende evenement zal plaatsvinden in de provincie Luik

MICE LIEGE-SPA | Zeker weten! Uw volgende evenement zal plaatsvinden in de provincie Luik

20 juni 2023

Heeft u inspiratie nodig voor de organisatie van uw aankomende zakelijke evenementen? Het Convention Bureau • MICE Liège-Spa helpt u uit de brand! Een traiteur die zorgt voor de kers op de taart en uw smaakpapillen in vuur en vlam zet, een uitzonderlijke locatie met uitzicht op het mooiste circuit ter wereld of een hotel in het hogere segment. Het zijn maar enkele ideeën, maar wel van het soort dat al uw verwachtingen te boven gaat!

Hotel Van der Valk Sélys Liège
Een hotelervaring ten dienste van uw evenement

01Hotel Van der Valk Sélys, dat zich richt op zakelijke klanten en centraal gelegen is in de Euregio Maas-Rijn, is een echt stedelijk complex met een subtiele mix van oud en nieuw.

Dit hotel ligt midden in het historisch, cultureel en commerciële centrum van de Cité Ardente ofwel de “Vurige stede”. U vindt er meerdere multifunctionele ruimten voor uw evenementen, die ieder een geheel eigen uitstraling hebben. Deze hebben een capaciteit van maximaal 300 personen voor een bijeenkomst, 170 voor een banket en 300 voor een receptie. Elke zaal beschikt over natuurlijk licht, een internetverbinding met hoge snelheid, hoogwaardige technologische apparatuur en airconditioning.

Het hotel staat bekend om zijn flexibiliteit en veelzijdigheid als het gaat om het organiseren van evenementen en biedt sinds kort ook catering. Het maakt niet uit hoe groot uw evenement is, deze service staat open voor uw wensen met als doel een menu samen te stellen dat uw medewerkers of gasten versteld zal doen staan. Hun troeven? Een spontane, verfijnde kosmopolitische keuken, een flexibele instelling waardoor aan al uw wensen kan worden voldaan, maar ook een aanpasbaar budget zodat er een offerte op maat kan worden gemaakt. Wilt u een maaltijd die uw gasten niet snel zullen vergeten, kies dan voor Valk Liège Traiteur!

CTA 01 Hotel Van der Valk Sélys Liège NL

Circuit de Spa-Francorchamps
Het mooiste circuit ter wereld als omlijsting van uw evenement

02Wilt u indruk maken op uw medewerkers of klanten? Organiseer dan uw evenement op het Circuit de Spa-Francorchamps! Dit mythische parcours dat over de hele wereld wordt bewonderd stelt haar zalen ter beschikking

Met maar liefst 24 moderne zalen van verschillende afmetingen is een van de belangrijkste voordelen van deze locatie dat de capaciteit kan worden aangepast aan alle soorten evenementen, of het nu om een zakelijke vergadering met een klein gezelschap, een plenaire vergadering, een conferentie of een productpresentatie gaat.

Bovendien is het voortaan mogelijk om uw evenement, seminarie of teambuilding te organiseren in de nieuwe Endurance-loge van het circuit! Op deze plek in de “Endurance”-zone ter hoogte van de afdaling vanaf de Virage de la Source tot aan “Kemmel”, bevindt u zich in het heetst van de strijd. Een eerste klas plaats zo dicht mogelijk bij het circuit, die om te bouwen is tot een loge van 300m² of twee loges van 150 m², met ook nog eens een privé-terras met onbeperkt uitzicht op de Raidillon.  

CTA 02 Circuit de Spa Francorchamps NL

Radisson Blu Palace Hotel (Spa)
Zakenhotel in het hogere segment in het centrum van het kuuroord

03Gelegen in het hart van de stad en rechtstreeks verbonden met de Thermen van Spa via de eigen kabelbaan, is het viersterrenhotel Radisson Blu Palace de ideale plek om uw zakelijke bijeenkomsten te houden. Met 300 m² aan moduleerbare vergaderzalen voorzien van audiovisuele apparatuur, die volledig tot uw beschikking staan voor de organisatie van allerlei soorten evenementen.

Verras uw gasten met een barbecue in een chalet midden in het bos of met een galadiner in een uniek historisch kader. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende partners waarmee deze dienstverlener regelmatig samenwerkt en met wie het mogelijk is om diverse sportactiviteiten te organiseren, maar ook een teambuilding.

Bovendien heeft u vanuit de 120 moderne, luxe kamers, waaronder 9 suites, een prachtig uitzicht op de stad of het bos. Het restaurant van het hotel is dagelijks geopend en biedt een verfijnde keuken afgestemd op het seizoen. Een ‘business hotel” voor unieke ervaringen.

CTA 03 Radisson Blu Palace Hotel NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :