Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 17:03
De provincie Luik in één woord? Genieten!

De provincie Luik in één woord? Genieten!

08 juni 2017

De provincie Luik ontpopt zich tot dé favoriete bestemming voor al uw congressen, vergaderingen, incentives en teambuildings. De afgelopen jaren stelde het Convention Bureau Liège-Spa BusinessLand tal van schitterende locaties en interessante activiteiten voor. En daar komt nog lang geen einde aan, getuige de nieuwste aanbiedingen zoals een dag boordevol ontspanning en amusement in Plopsa Coo of even heerlijk genieten met de lekkere gerechten van traiteur Goosse. Sterker nog: ervaar bij de Koninklijke Waalse Opera hoe het is om zelf een avond lang artiest te zijn!

Plopsa Coo ... voor een onvergetelijke dag!

Beleef een onvergetelijke dag in Plopsa Coo! De medewerkers van Plopsa Business & Event Solutions kunnen prat gaan op een jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen. Allemaal bijzondere evenementen in een magische omgeving vlak bij de beroemde watervallen van Coo. Plopsa is een bijzondere wereld met een unieke sfeer, waar bijna alles mogelijk is: personeelsfeesten, familiedagen, productlanceringen, teambuilding, cocktailparty's en nog veel meer!

Ook is het mogelijk om het park exclusief voor uw event te reserveren, zodat deze dag een bijzonder avontuur wordt!

Goed om te weten: groepen van minimaal 20 personen profiteren van een voordeeltarief voor groepen.

www.plopsacoo.be

En als u nu eens zelf de artiest was?

Beleef een onvergetelijke avond in de Koninklijke Waalse Opera en kruip zelf in de huid van een artiest! Een ongelooflijke ervaring die u ongetwijfeld zal bijblijven. Het Huis laat u genieten van een gastronomisch diner op het podium, te midden van de toneeldecors.

Uw bijzondere avond bestaat uit:

  • Een persoonlijke ontvangst door een gastvrouw.
  • Parkeerplaatsen voor 2 personen.
  • Een aperitief met champagne en een gastronomisch driegangendiner met wijnen.
  • De diensten van een fotograaf.
  • Twee muzikale intermezzo's door een artiest van de Opera (optie).

Reserveer snel! Er zijn nog maar enkele data beschikbaar: 15, 17 en 21 juni 2017.

www.operaliege.be

De Baas van uw maal

Een lange vergadering? Een seminar? Die ook tijdens de lunchpauze doorgaat? Traiteur Goosse heeft de oplossing! Wat dacht u van de heerlijke lunchbox met daarin een voor- en hoofdgerecht, dessert, dranken, boter, zout en peper, bestek en servetten! Hierin zit echt alles wat u nodig hebt om nieuwe energie op te doen om er ook tijdens de rest van de dag volop tegenaan te gaan. Het grote voordeel? Deze lunchbox wordt rechtstreeks op uw werkplek geleverd!

www.goosse.be

Fédération du Tourisme de la Province de Liège
Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Luik
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :