Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2020, 14:20
MICE pareltjes ontdekt in de Leiestreek tijdens ontdekkingsdag!

MICE pareltjes ontdekt in de Leiestreek tijdens ontdekkingsdag!

16 december 2016

Op 25 november beleefden 20 meetingplanners een inspirerende famtrip met MeetinGent & Oost-Vlaanderen in de Leiestreek! De deelnemers waren er unaniem over eens dat er een aantal MICE pareltjes ontdekt werden. We delen deze ‘ontdekkingen’ graag met jullie.

De dag begon met een warm onthaal in Auberge du Pêcheur. Genietend van een warme koffie en klein ontbijt werden we hartelijk rondgeleid in dit stijlvol en luxueus hotel-restaurant en meetinglocatie in Sint-Martens-Latem. Hier beleef je een meeting in een mooie setting met zicht op de Leie. Wat dacht je van een boottochtje met Yachtcharter Gent na je meeting in Auberge du Pêcheur? Via de privé aanlegsteiger ga je aan boord, met een aperitief in de hand is het puur genieten.

Na het boottochtje wachtten de uitbaters van Kasteel Viteux in De Pinte ons op met koffie en koekjes. Dit gerenoveerde kasteel met grote tuin en vijver dateert uit 1847 en biedt vergaderruimten, feestzaal en catering aan. 

Met de Nostalbus zetten we koers naar de volgende locatie in De Pinte, Avidof Seminars. Een klassevol hedendaags conceptlocatie voor meetings, workshops, teambuildings, diners etc. De uitbaters hebben oog voor detail. De nieuwste multimedia is voorhanden en de home made catering is verbluffend.

Voor de lunch werden we uitgenodigd in meetinglocatie Vynckthuys in Vinkt. Daar werd een uitgebreide broodjeslunch met heerlijke pompoensoep verzorgd door Very Food Catering. Bij Vynckthuys vergader je in een luxueus kader omgeven door natuur. Na de lunch gingen we de namiddag in met een bezoek aan Brouwerij Sint Canarus. Met een biertje in de hand kregen we een geanimeerde uitleg over de kleinste brouwerij van Vlaanderen.

Als afsluiter van de dag werden we uitgebreid ontvangen in Museum Dhondt-Daenens in Deurle voor een ‘afternoon high tea’ tussen de kunstwerken. Deze unieke locaties biedt tal van mogelijkheden voor uw meetings, lunches en walking diners met bezoek aan de tentoonstelling.

De foto’s van deze inspirerende ontdekkingsdag vind je op onze Flickr-pagina.

Ben je er de volgende keer graag bij? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2017 in Oost-Vlaanderen en Gent!

www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :