Event Destinations

May 18, 2021, 22:03
Ontdek Lowiz.org, de locatiewizard voor meeting- en eventlocaties

Ontdek Lowiz.org, de locatiewizard voor meeting- en eventlocaties

23 juni 2020

Het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen heet voortaan Lowiz en wijst je de weg op de gloednieuwe website lowiz.org.

Met Lowiz vind je in Oost-Vlaanderen meteen de geschikte meeting- en eventaanbieder. Behalve een stevige portie inspiratie biedt de website een uitgebreid overzicht van meeting- en eventlocaties, activiteiten, meetinghotels, cateraars, event agencies en partners in logistieke ondersteuning. Daarnaast is Lowiz een platform waar MICE ondernemers elkaar kunnen vinden en inspireren.

Inspireren

Met Lowiz staat Toerisme Oost-Vlaanderen klaar om je in deze uitdagende tijden te inspireren en motiveren opnieuw plannen te maken. De website inspireert met een divers en gevarieerd aanbod aan dienstverleners. Via de handige zoekfunctie kom je bij de juiste aanbieder terecht. Want onder het motto 'Zoek je een locatie? Vraag het aan Lowiz!' wijst Lowiz je de weg binnen het rijke aanbod in Oost-Vlaanderen.

Connecteren 

Dat we met z’n allen snakken naar opnieuw samenkomen met collega’s en partners staat vast. Daarbij horen binnenkort méér fysieke vergaderingen op inspirerende locaties en een pak minder videocalls. Veiligheid en afstand bewaren zijn belangrijk, maar connecteren al evenzeer. Surf naar lowiz.org, vind de geschikte locatie en haal die planningsagenda alvast boven!

Oost-Vlaamse meeting- en eventsector staat voor je klaar

De sector staat voor een uitdagende tijd en toont zich creatiever dan ooit. Bij de Oost-Vlaamse aanbieders zit je binnenkort goed voor veilige activiteiten, vergaderingen en events. Maak dus gerust nieuwe plannen voor die teambuilding, dat event of meeting waar je zo naar uitkijkt!

#lowiz 

Deel jouw favoriete meetingplek op sociale media met #lowiz. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn. Samen gaan we voor een succesvolle heropstart van de sector.

Meer info:
Lowiz
Toerisme Oost-Vlaanderen vzw
PAC Het Zuid, Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent
T: 09 267 70 53
E: hello@lowiz.org
W: www.lowiz.org

Meer van Lowiz & MeetinGent & OostVlaanderen :