Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 15:46
New Year's Get Together in  Sandton Grand Hotel Reylof

New Year's Get Together in Sandton Grand Hotel Reylof

19 december 2016

Sandton Grand Hotel Reylof, het kroonjuweel onder de beste hotels in Gent, is een hotel waar u met uw collega’s en klanten gezien wil worden.

Samen toasten op een goed jaar, op gezondheid, business, collegialiteit en de liefde!

sandton422016 siteTijd voor een ‘get togetherin onze prachtige, statement bar: de Blue Bird Private Bar!

Bespreek de resultaten van het 2016, de plannen voor het nieuwe jaar of drink gewoon op een gezond en liefdevol 2017 met uw klanten en/of collega’s. Wij willen u graag een feestelijke start wensen aan u persoonlijk en binnen uw bedrijf… Wij bieden u hiervoor de perfecte locatie. Een plek waar u gezien wil worden, de Blue Bird Bar… Deze bijzondere privé bar kan 30 personen ontvangen.

Geef alle zorgen uit handen aan het team van Sandton ‘Grand Hotel Reylof’. Zij zullen uw dag tot in de puntjes verzorgen met een uitgebreide kennis aan service, volledige aandacht en al uw wensen.

Maak uw dag compleet met een van de bijzondere walking dinner mogelijkheden om uw klanten en/of collega’s te verwennen. Ook kunt u kiezen uit de cocktail formules. Om het nieuwe jaar echt goed in te luiden!

Sandton ‘Grand Hotel Reylof’ is ook de perfecte locatie om heerlijk te loungen. Bekijk onze comfortabele lounges eens waar u heel de middag en/of avond kunt relaxen en genieten van heerlijke dranken en snacks. Neem uw klanten of collega’s eens mee voor een gastronomisch lunch of diner in Gent’s meest trendy restaurant, Restaurant & Bar Lof. Restaurant Lof is uw restaurant voor een zakelijke afspraak of avondje uit.

Twijfel niet ons te contacteren door middel van de referentie: ‘New Year Offer’ via griet.debels@sandton.eu

www.sandton.eu

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :