Event Destinations

Jun 6, 2020, 13:36
MeetinGent & Oost-Vlaanderen laat event- en meetingsector netwerken

MeetinGent & Oost-Vlaanderen laat event- en meetingsector netwerken

27 november 2018

75 aanbieders uit de meeting- en eventsector in Gent & Oost-Vlaanderen samenbrengen om te netwerken? MeetinGent & Oost-Vlaanderen slaagde er in! Het meetingbureau nodigde Oost-Vlaamse MICE aanbieders uit in The LAB, een recent geopende locatie in Zwijnaarde (Gent). MeetinGent & Oost-Vlaanderen tracht met dergelijke events de sector te laten netwerken.

Samenwerkingsverbanden leiden tot een sterk MICE aanbod naar de bedrijven en meetingplanners. Na een korte uiteenzetting over de werking van MeetinGent & Oost-Vlaanderen en Gent Congres kwamen collega-aanbieders aan het woord om de aanwezigen te inspireren met hun plan van aanpak. The Street Food Company zorgde met hun concept Foodbikes 9000 voor de catering waarbij ze hoofdzakelijk gebruik maken van streekproducten. De aanbieders en MeetinGent & Oost-Vlaanderen kijken terug op een geslaagde avond.

Bekijk hier sfeerbeelden.

Benieuwd naar de MICE locaties in Oost-Vlaanderen? Ga dan mee op 18 december voor een ontdekkingsdag in de regio van het Waasland (Lokeren, Sint-Niklaas, Waasmunster, etc..)! Laat u verrassen door gedurfde en vernieuwende locaties! Schrijf u hier in!

Kunt u er niet bij zijn? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief via www.meetingov.be en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2019 in Oost-Vlaanderen en Gent!

Op deze website staat tevens een groot aanbod aan MICE venues ter inspiratie.

Meer info nodig? Contacteer MeetinGent & Oost-Vlaanderen en vind de geschikte eventlocatie:

Jessica Bonte
MICE Consulent MeetinGent & Oost-Vlaanderen
Powered by Toerisme Oost-Vlaanderen
hello@meetinovl.be
www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :