Vaste & tijdelijke locaties

May 28, 2020, 22:55
De nieuwste multifunctionele hotspot: Zwart Wit

De nieuwste multifunctionele hotspot: Zwart Wit

06 mei 2019

Met Zwart Wit is de stad Gent, in de buurt van de Ghelamco arena sinds begin februari een nieuwe allround hotspot rijker. Deze toplocatie bestaat uit een event space (WIT) met restaurant (ZWART). Een perfecte combinatie van moderne en minimalistische artwork.

Het voormalige Chess Café werd volledig omgebouwd door de Gentse horecagroep MTM. Men koppelde eigenlijk twee aparte entiteiten aan elkaar. ‘Zwart’ vormt enerzijds het restaurant waar men zich vooral richt op ontbijten, een snelle lunch of taart met koffie. Iedere weekdag is het restaurant open van 8u tot 17u. In het weekend en ‘s avonds kan je deze eetruimte ook vrij huren.

De eventruimte ‘Wit’ daarentegen biedt plaatst voor zo’n 400 personen. Deze polyvalente zaal is ideaal voor het organiseren van congressen, seminaries of privé feestjes. Beide zalen in dit prachtige pand vormen één mooi homogeen geheel.

Qua look en feel lost Zwart Wit zeker de verwachtingen in. De moderne architectuur van het gebouw sluit perfect aan bij het minimalistische design van het pand, terwijl het interieur erg warm oogt. Ook de locatie zelf is een ware troef. Vlakbij de afrit van de autosnelweg en heel wat mogelijkheden om te parkeren in de dichte omgeving. 

Nieuwsgierig naar deze veelzijdige venue? Neem dan een kijkje op https://www.facebook.com/zwartwitgent/

Nog meer inspiratie nodig? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen via www.meetingov.be en blijf op de hoogte van nieuwe meeting- en eventvenues in Gent & Oost-Vlaanderen

Meer info nodig? Contacteer  en vind de geschikte eventlocatie:
Jessica Bonte
MICE Consulent MeetinGent & Oost-Vlaanderen
Powered by Toerisme Oost-Vlaanderen
hello@meetinovl.be
www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :