Event Destinations

Jan 27, 2022, 15:40
Ontdek alle Oost-Vlaamse toplocaties via Lowiz

Ontdek alle Oost-Vlaamse toplocaties via Lowiz

16 november 2021

Lowiz verzamelt voor jou toppers van locaties onder een variatie aan thema's. Behalve een stevige portie inspiratie biedt lowiz.org een uitgebreid overzicht van meeting- en eventlocaties, activiteiten, meetinghotels, cateraars, event agencies en partners in logistieke ondersteuning.

Lowiz informeert

Als meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen verzamelt Lowiz de Oost-Vlaamse meeting- en eventaanbieders. Op Lowiz.org vind je via de handige zoekfunctie meteen de geschikte meeting- en eventaanbieder.  

Behalve een stevige portie inspiratie biedt de website een uitgebreid overzicht van meeting- en eventlocaties, activiteiten, meetinghotels, cateraars, event agencies en partners in logistieke ondersteuning.

Lowiz inspireert

Fan van lijstjes? Wij ook!  Lowiz verzamelt voor jou toppers van locaties onder een variatie aan thema's. Lowiz deelt deze inspiratie op Lowiz.org en de maandelijkse nieuwsbrieven. Blijf op de hoogte en schrijf je op lowiz.org in op de nieuwsbrief.

Laat je inspireren:

  1. Trek eropuit met collega's
  2. Deze historische locaties zetten hun deuren op voor jouw event of meeting
  3. Vergaderen in het groen, 5 creatieve locaties
  4. Organiseer je hybride event met één van deze 6 partners
  5. Plan jouw teammeeting in openlucht: 14 locaties waar dit mogelijk is!

Lowiz connecteert

Nam je al eens een grondig kijkje op Lowiz.org? Je ontdekt er misschien wel een toekomstige vergaderplek of je doet er inspiratie op. De website van Lowiz staat niet stil en wordt aangevuld met nieuwe aanbieders en inspirerende artikels. Met de juiste partner organiseer je jouw vergadering, activiteit of event op maat. Digitaal of fysiek, naargelang de situatie het toelaat. 

Meer van Lowiz & MeetinGent & OostVlaanderen :