Vaste & tijdelijke locaties

Apr 1, 2020, 22:32
Uw privé event op Zebrabeach?

Uw privé event op Zebrabeach?

20 juni 2017

Zebrabeach zorgt ook dit jaar voor een heerlijk vakantiegevoel in de stad Gent! Van 24 juni tot 3 september 2017 wordt het middenplein van de meetinglocatie Zebrastraat voor het derde jaar op rij omgevormd tot een gratis pop- up strand met veel zand, palmbomen, relaxzetels en water! Met de voeten in het warme zebrazand of frisse waterbassin kan je met collega’s of partners genieten van de Gentse zomer na bijvoorbeeld een dagje vergaderen.

212017meetingent siteHebt u een evenement op de planning staan, maar bent u nog op zoek naar een unieke locatie? Dan is Zebrabeach misschien wel wat u zoekt! Voor het eerst geven we aan bedrijven of eventbureau's de kans de volledige Zebrabeach-setting in privésfeer af te huren. Alle ingrediënten liggen klaar voor een spraakmakend event op een gedroomde locatie!

Voor meer info en prijzen: evenementen@zebrastraat.be

Alle wegen leiden naar...

U merkt het al: deze zomer moet u in Gent zijn! En jawel, zelfs na de invoering van het nieuwe circulatieplan is Zebrabeach zeer vlot bereikbaar met zowel fiets, wagen als openbaar vervoer. Zebrastraat beschikt over een parking van 90 plaatsen aan 1 EUR per uur. Parkeren kan ook gemakkelijk in de openbare parking Gent Zuid, op 5 minuten wandelafstand.

Zebrabeach is elke dag open vanaf 12u00 bij mooi weer, tenzij bij privé-verhuur.

Waar:

Zebrastraat 32/001 - 9000 Gent

Wanneer:

24 juni - 3 september 2017

Elke dag bij mooi weer van 12u00 tot zonsondergang, tenzij privé verhuurd.

Actuele updates raadpleegbaar op de facebookpagina!

Info: Ine Bruggeman - 0471/310001 - ine@zebrastraat.be of evenementen@zebrastraat.be

www.zebrabeach.bewww.zebrastraat.be

Blijf op de hoogte van alle meetinglocaties in Gent en Oost-Vlaanderen en schrijf je hier in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen!

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :