Vaste & tijdelijke locaties

Oct 14, 2019, 6:30
Zebrastraat - de bruisende ontmoetingsplek!

Zebrastraat - de bruisende ontmoetingsplek!

11 februari 2019

Op zoek naar een leuke zaal voor je evenement of meeting? Van boardmeetings en recepties tot meerdaagse congressen en productlanceringen, alles is mogelijk! Er lopen verschillende tentoonstellingen in de tentoonstellingsruimte, neem gerust een kijkje tijdens je evenement of plan een gegidste tour als activiteit in!

De Zebrastraat is een uniek gegeven in Gent en rust op drie pijlers: wonen, cultuur en evenementen. Je kan er woningen huren, cultuur beleven en evenementen organiseren. Deze inspirerende locatie ligt aan de rand van Gent en biedt een excellent staaltje van prachtig gerenoveerde en gloednieuwe architectuur.

EVENEMENTEN/ontmoeten – de ideale ontmoetingsplek
Op zoek naar een leuke zaal voor je evenement of meeting? Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht op onze site. Van boardmeetings en recepties, productlanceringen, brainstormsessies, opleidingen, conferenties, seminaries, personeelsevents … tot meerdaagse congressen. Wij hebben maar liefst acht volledig uitgeruste seminariezalen en drie modulaire cateringruimtes in de aanbieding. Ook voor kleine vakbeurzen, speeddating, postersessies en tentoonstellingen beschikt de site over een groot en lichtrijk tentoonstellingsgebouw waar uw event haar verdiende plek krijgt. Bij ons is dus alles mogelijk! Bij het huren van een zaal bieden wij op elk moment professionele service en multimedia-ondersteuning aan.

Als zeer bijzondere en elegante ruimte stellen wij u de modern vernieuwde lounge van Zebrastraat voor: XYZ Lounge. Na een complete renovatie heeft dit gedurfd ontwerp alle faciliteiten in zich om uw event vlot te laten verlopen. De zaal werd tot in de kleinste details (lichtarmaturen, meubilair, bar en zelfs de ventilatieroosters…) ontworpen door de gerenommeerde kunstenaar Didier Faustino. Ze beschikt o.a. over een 4K Ultra HD LED-scherm en een geluidsinstallatie (inclusief microfoons) van topkwaliteit.

Naast het verhuren van deze zalen organiseren wij tijdens de winterperiode het winterfestival Zebrawoodsen in de zomer Zebrabeach. Tijdens Zebrawoods wordt onze concerttent geplaatst op het middenplein en helemaal omgevormd tot een feeëriek bos waar artiesten het beste van zichzelf tonen. Tijdens Zebrabeach verdwijnt de tent en wordt het middenplein omgevormd tot een zuiders pop-up strand waar je gezellig iets kan komen drinken. Beide zeker een bezoekje waard! 
De site is gelegen aan de oprit van de E40/E17, maar is ook zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij beschikken over een ondergrondse parking New Zebra waar maar liefst 90 wagens kunnen geparkeerd worden. Deze parking is bereikbaar via de Gustaaf Callierlaan.
De site beschikt ook over een eigen restaurant Jour De Fête waar u elke weekdag zowel ‘s middags als ‘s avonds heerlijk kan gaan lunchen of dineren.

CULTUUR/beleven – het kloppende hart van onze organisatie

Van internationale tentoonstellingen tot startende kunstenaars die maandelijks exposeren, van knalgele installaties tot vliegende mannen. Kunst is in alle vormen en maten te vinden in de Zebrastraat en betekent een meerwaarde voor elk evenement. Geniet van onze openbare collectie!  Bekijk de culturele agenda.

www.zebrastraat.be

Nog meer inspiratie nodig? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen via www.meetingov.be en blijf op de hoogte van nieuwe meeting- en eventvenues in Gent & Oost-Vlaanderen

Meer info nodig? Contacteer  en vind de geschikte eventlocatie:

Jessica Bonte 
MICE Consulent MeetinGent & Oost-Vlaanderen
Powered by Toerisme Oost-Vlaanderen
hello@meetinovl.be
www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :