Event Destinations

Oct 28, 2020, 4:13
Overdekte buitenruimten om te vergaderen: Lowiz geeft een overzicht

Overdekte buitenruimten om te vergaderen: Lowiz geeft een overzicht

17 september 2020

Buiten vergaderen heeft zo zijn voordelen. Het is coronaproof, je ademt frisse lucht in én je bent productiever. Heel wat Oost-Vlaamse vergaderlocaties beschikken over een overdekte buitenruimte. Lowiz somt er enkele voor je op.

Lowiz verzamelt op lowiz.org een overzicht van de mogelijkheden om in overdekte buitenruimten te vergaderen. In de groene regio’s rond Gent en in de historische binnenstad van Gent. Overdekt buiten vergaderen doe je zowel bij mooi nazomerweer als op herfstige dagen. Koppel er één van de vele buitenactiviteiten aan die Oost-Vlaanderen rijk is. Zo heb je een rijk gevulde dag die een boost geef aan jouw team of klanten.  In de openlucht zijn en elkaar fysiek zien doet goed.

Coronaproof vergaderen
De Oost-Vlaamse meetingaanbieders houden rekening met alle coronamaatregelen. Zij zijn goed voorbereid en staan je met open armen op te wachten. Aarzel niet om hen te contacteren en jouw vergadering te bespreken. De vergaderlocaties staan met plezier paraat om je uitleg te geven en gerust te stellen dat coronaproof vergaderen bij hen kan. Laat je inspireren, haal die agenda boven en plan gerust die volgende teammeeting in openlucht!

Vraag het aan Lowiz
Lowiz is de locatie wizard van Toerisme Oost-Vlaanderen die je wegwijs maakt in het ruime MICE aanbod. Ben je op zoek naar een locatie, een meetinghotel, activiteit, agency of cateraar? Vraag het aan Lowiz.
Naast je connecteren met de juiste MICE partner inspireert Lowiz je met actuele tips en nieuwe locaties in Oost-Vlaanderen.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Neem op lowiz.org een kijkje in het artikel Coronaproof vergaderen: 5 tips en 5 aanbieders om je professioneel te laten begeleiden en 5 creatieve vergaderlocaties in het groen.

Meer info?
www.lowiz.org
hello@lowiz.org
+32(0)9 267 70 53

#lowiz 

Deel jouw favoriete meetingplek op sociale media met #lowiz. Volg ons op InstagramFacebook en LinkedIn.

Meer van Lowiz & MeetinGent & OostVlaanderen :