Vaste & tijdelijke locaties

Jun 5, 2020, 7:19
Dinner on the Lake

Dinner on the Lake

27 maart 2019

Op zoek naar een unieke event locatie die een gevestigde waarde is maar toch telkens verbaast? Met de vierde editie van “Dinner on the Lake” trekt het drijvend restaurant zoals steeds de kaart van de vernieuwing. Op een nieuwe exclusieve locatie in De Pinte, nabij Gent, zal het pop-up restaurant dit jaar indruk maken met zijn feeërieke setting en een re-design van het vlot.

De ingrediënten van het succesvolle concept blijven natuurlijk behouden. De grootste troef van “Dinner on the Lake” was steeds het prachtige uitzicht en dat zal dit jaar niet anders zijn. Een 360° beleving te midden van een prachtig meer waarbij u enkel bent omringd door water en de natuur.

“Dinner on the Lake”, een exclusieve samenwerking tussen Gracias en Friends and Fools, nodigt u graag uit van 1 mei tot 29 september. Geniet samen met collega’s, klanten of zakenpartners van een heerlijke lunch of diner. Start uw culinaire reis aan boord van het bootje dat u naar deze verdoken parel brengt.

Ervaar “Dinner on the lake” nog intenser door het drijvend restaurant exclusief te privatiseren voor een teambuilidng, gastronomisch diner of corporate event.  De locatie biedt plaats aan 40 personen zittend of 90 personen staand. Laat uw genodigden verrassen met een volledig op maat uitgewerkt event volgens uw budget en ideeën. 

Nieuwsgierig naar dit originele concept? Raadpleeg dan zeker de brochure waarin u alle informatie terugvindt over de vele mogelijkheden voor een volgend corporate event.

Nog meer inspiratie nodig? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen via www.meetingov.be en blijf op de hoogte van nieuwe meeting- en eventvenues in Gent & Oost-Vlaanderen

 https://www.friendsandfools.be/gent.html

Meer info nodig? Contacteer  en vind de geschikte eventlocatie:

Jessica Bonte

MICE Consulent MeetinGent & Oost-Vlaanderen

Powered by Toerisme Oost-Vlaanderen

hello@meetinovl.be

www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :