Event Destinations

Nov 29, 2023, 16:00
Nieuwe exposanten voor Meet in Wallonia Day

Nieuwe exposanten voor Meet in Wallonia Day

29 augustus 2023

Over exact vier weken kunt u tijdens de Meet in Wallonia Day van VISITWallonia kennismaken met het beste van Waalse MICE-aanbod. Op vrijdag 22 september presenteren tientallen lokale aanbieders zichzelf in het Palais des Congrès in Luik. Kortom, een niet te missen afspraak voor corporate event en marketing managers, evenementenagentschappen, en organisatoren van events, congressen en teambuildings.

De lijst van deelnemende exposanten is de voorbije weken nog verder aangevuld. Zo zullen nu ook Tempora, Memorial 1815, Golden Lakes, MT Pays des Lacs en Châteauform aanwezig zijn tijdens de Meet in Wallonia Day.

Het programma van deze dag gaat van start met een reeks workshops, die in het teken staan van het thema ‘nabijheid’. Na de lunch kan er kennis worden gemaakt met het aanbod teambuildingactiviteiten. De namiddag wordt afgesloten met een networking drink. ’s Avonds krijgen de deelnemers een diner met animatie aangeboden in hotel Van der Valk Selys, en er is ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in hotel Van der Valk Congrès.

Bent u nog niet ingeschreven voor de Meet in Wallonia Day? Doe dit dan snel via de onderstaande button. Wilt u hier graag ook nog een bijkomende ontdekkingsdag aan koppelen? Vergeet dan zeker niet om op het formulier uw interesse* voor de fam trip op 21 september aan te vinken!
*aangezien het aantal plaatsen voor de eductour beperkt is, kunnen wij een zekere deelname niet garanderen

Inschrijven

Meer van VISITWallonia :