Event Destinations

Nov 29, 2023, 16:32
Teambuildingcompetitie Mechelen: 5 projecten geselecteerd
(c) Layla Aerts

Teambuildingcompetitie Mechelen: 5 projecten geselecteerd

20 april 2023

Om het grote potentieel van teamactiviteiten binnen de stad optimaal te benutten, heeft Meet in Mechelen 2023 uitgeroepen tot het jaar van de teambuilding. Daarbij hoort ook een competitie voor teambuildingagentschappen. De eerste voorronde is intussen achter de rug, en de geselecteerde agentschappen zijn klaar om hun projecten in de praktijk te brengen.

Eind 2022 lanceerde Meet in Mechelen een competitie voor teambuildingagentschappen met een duidelijke opdracht. “Creëer een teambuildingactiviteit op maat van de stad Mechelen”. De competitie werd in januari ook nog eens in detail voorgesteld tijdens het kick-off event in de Predikheren. Uiteindelijk besloten maar liefst tien agentschappen om de uitdaging aan te gaan.

5 finalisten

Op 13 maart werden alle ingeschreven agentschappen uitgenodigd in Kasteel Sint-Michiels in Mechelen. Daar mochten ze hun project voorstellen aan de vakjury. Na de deliberaties werden vijf projecten weerhouden voor de volgende ronde: De Nekker Escape Walk Experience (De Gouden Kooi), Operatie Kabas (Event Masters), Build the city (EventMosaic), Mechelen Unboxed (Geoteam) en teamBuild’In Mechelen (Perfect +).

Nu is het tijd om de geselecteerde teambuildings in de praktijk te brengen. Deze projecten worden nu dus effectief verkocht en uitgevoerd. Want in de volgende fase van de competitie zijn het ook de klanten die de projecten mee zullen beoordelen. Zij hebben de teambuildings immers vanop de eerste rij kunnen ervaren.

Eind 2023 worden alle beoordelingen naast elkaar gelegd, en wordt er een winnaar van de ‘Mechelen Award’. De eindlaureaat van de competitie ontvangt bovendien ook een gouden ticket, waarmee het meteen geselecteerd is voor de finale van de BEA Awards 2023 (categorie B2E).

Meer van Meet in Mechelen :

Meet in Mechelen