Event Destinations

Mar 31, 2023, 2:26
Oostende als bestemming voor je volgende teambuilding, meeting of congres

Oostende als bestemming voor je volgende teambuilding, meeting of congres

24 januari 2023

De start van het nieuwe jaar is meteen een uitstekend moment om even stil te staan bij welke events je het komende jaar wil organiseren. Als je op zoek bent naar inspiratie voor een teambuilding, meeting of ander bedrijfsevenement, helpt Meet in Oostende je heel graag op weg.

Ontdek het ruime aanbod:

Hotels

Langs de ganse kust vind je nergens meer (kwaliteits)hotels dan in Oostende. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinschalig charmehotel dat je kan privatiseren of een klasse 4-sterrenhotel met zicht op zee, in Oostende vindt iedereen een geschikte plek om te overnachten. Bovendien zijn veel hotels uitgerust met tal van faciliteiten om te vergaderen. Ideaal dus om een meeting in te plannen met alle collega's voor je aan je teambuilding begint.

Ontdek de hotels

Unieke locaties

Wie op zoek is naar een originele locatie voor zijn volgende bedrijfsevenement, zal in Oostende zeker een geschikte plek vinden. Om maar enkele ideetjes te geven: je kan vergaderen in een historisch Fort met zicht op de duinen, je kan een congres organiseren in een voormalig postgebouw (de oude postloketjes zijn een fantastische manier om je collega's of gasten te ontvangen), je kan een diner organiseren met zicht op de paardenrenbaan of de skyline van Oostende, je kan zelfs een event organiseren op het podium van het Kursaal. The sky is the limit!

Ontdek de unieke locaties

Teambuildingactiviteiten

De zee en het strand staan garant voor vakantiegevoel. Een teambuilding op zee of op het strand is dan ook altijd een geslaagde keuze. Zo kan je gaan zeilen, met speedboats naar het windmolenpark op zee varen, ...

Oostende biedt voor ieder wat wils. Een zoektocht in teams op golfkarretjes, een ontsnapping uit het Fort Napoleon, met het ganse team samenwerken om een racewagen in elkaar te steken, ... het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje op deze pagina voor meer inspiratie. Ook als je zelf met een idee zit die je wil laten uitwerken, kan je bij ons terecht. De partner eventbureaus gaan met veel plezier aan de slag om een voorstel op maat uit te werken!

Ontdek onze teambuilding activiteiten

Interesse in één van deze locaties? Wil je graag meer informatie? Of wil je iets heel anders organiseren in Oostende? Het team van Meet in Oostende helpt je graag verder en denkt ook graag mee welke locaties en activiteiten het best aansluiten bij je wensen. Geef dus zeker een seintje!

https://www.meetinoostende.be/nl/vrijblijvend-voorstel

Meer van Meet in Oostende :