Event Destinations

Dec 2, 2022, 17:02
Oostende is de ideale meeting bestemming, ook in het najaar

Oostende is de ideale meeting bestemming, ook in het najaar

15 september 2022

Het hele jaar door is Oostende een uitstekende keuze voor het organiseren van een teambuilding, seminarie, congres, ... Ook het najaar biedt voor ieder wat wils. Lees hier waarom je Oostende zeker moet overwegen voor je volgende bedrijfsevent.  

1. Locaties

Oostende beschikt over fantastische hotels en parels van unieke locaties. Je event in het najaar organiseren zorgt sowieso voor een zeer aangename en ontspannen sfeer, de unieke locaties in Oostende maken het evenement helemaal af.

2. Activiteiten

Het teambuilding  aanbod in Oostende is zeer uitgebreid. In het najaar en de winter kunnen heel wat indoor activiteiten georganiseerd worden. Maar ook veel teambuildings zijn perfect buiten te doen als het wat kouder wordt: een stadsspel, een zoektocht of zelfs sporten op het strand. Het diner na een dagje buiten teambuilden zal des te meer smaken. Dat garanderen we!

3. Zee en strand

Of het nu een gure herfstdag is of een stralende zonnige dag, de zee en het strand hebben altijd iets magisch. Ongeacht welk weer het is, de zee zal je zeker en vast inspireren.

4. Restaurants

Na een dag van meetings of teambuildings is voor velen hét hoogtepunt wel de maaltijd. De Oostendse gastronomie staat op een hoog niveau, het ganse jaar door. Een voorstel op maat van jouw groep én van het seizoen, culinair plezier verzekerd!

5. Onze dienstverlening

Of je nu een kleine teambuilding of een groot congres wil organiseren, Meet in Oostende is er altijd om je met raad en daad bij te staan. We luisteren steeds naar de noden en stellen je als echte Oostende-kenners graag de locaties en activiteiten voor die daar best bij aansluiten.

Vraag vrijblijvende informatie op

Heb je iets concreet in gedachten en denk je dat Oostende hiervoor in aanmerking komt? Lieve, Thomas en Rob zijn steeds bereikbaar via info@meetinoostende.be. We adviseren je graag met het beste wat Oostende te bieden heeft!

Meer van Meet in Oostende :