Event Destinations

Oct 18, 2021, 2:39
Zwitserland introduceert Swisstainable

Zwitserland introduceert Swisstainable

02 september 2021

Zwitserland is altijd een voorloper geweest en is dat nog steeds op veel verschillende onderwerpen. Swisstainable is het nieuwste actuele onderwerp dat wordt behandeld door het Switzerland Convention and Incentive Bureau (SCIB). Het Brusselse SCIB-kantoor is trots om aan te kondigen dat het in oktober opnieuw de bekende jaarlijkse netwerkworkshop voor agentschappen en professionele organisatoren organiseert.

Er zullen ook een tiental Zwitserse partners aanwezig zijn, een unieke gelegenheid om uit de eerste hand kennis te nemen van de inspanningen en speciale mogelijkheden die worden geboden. Yes we can go live! … en als de situatie verandert, wordt er overgeschakeld naar hybride of virtueel… maar Swisstainability zal het onderwerp van het evenement zijn.

Het evenement vindt plaats op 20 oktober 2021 om 17.30 uur in de nieuwe locatie Comet Louise. Keynote spreker Antoine Geerinckx, een Belgische specialist ter zake, zal spreken over “Klimaat- en milieudrijfveren die de komende decennia vorm zullen geven”. Hij zal de rol van Zwitserland op het gebied van duurzaamheid onderstrepen.

www.MySwitzerland.com/meetings