Event Destinations

Sep 22, 2021, 20:16
Corsica, een eventbestemming vol schoonheid...
©2021 dr Sebanado

Corsica, een eventbestemming vol schoonheid...

24 juni 2021

Corsica is een echte parel in het hart van het Middellandse-Zee, met ansichtkaartlandschappen die opvallende contrasten en weelderige natuur combineren, en  die een totale verandering van omgeving garanderen. Het eiland heeft ook meer troeven dan ooit om uw volgende evenement te organiseren…

L’Île de Beauté, gelegen op minder dan twee uur van de belangrijkste Europese hoofdsteden, biedt u een groot deel van het jaar, dankzij de milde temperaturen, de mogelijkheid om een ​​zeer breed scala aan MICE-activiteiten te organiseren. Dit onder andere dankzij de hotelfaciliteiten, die de afgelopen jaren flink zijn gemoderniseerd, zowel qua capaciteit als qua productrange. Maar ook dankzij tal van speciaal gebouwde infrastructuren, zoals het Ajaccio Convention Center, en een veelvoud aan 'special venues', de ene nog origineler dan de andere. Er is een enorme keuze: beschermde ruimtes, historische plekken, oude penitentiaire inrichtingen, kerken en kloosters, parken en tuinen. En dan is er uiteraard nog de combinatie van zee en bergen die Corsica tot een waar paradijs voor incentives maakt. Dit wordt nog versterkt door een gastronomische rijkdom met lokale producten en uitstekende wijnen, en door een zeer uitgesproken erfgoed en levende cultuur.

In deze tijden van pandemie doet Corsica er alles aan om, in overeenstemming met de gezondheidsmaatregelen, de organisatie van alle soorten professionele bijeenkomsten en evenementen in alle veiligheid mogelijk te maken. Dit wordt benadrukt door het label ‘Safe Corsica’. Hiervoor kan het Eiland van Schoonheid rekenen op de inmiddels erkende professionaliteit van lokale actoren en agentschappen, maar ook op de effectiviteit van het Convention Bureau en zijn partners. Als facilitator voor de organisatie van uw evenementen op Corsica, zal het bureau u niet alleen adviseren en bijstaan, maar ook op maat gemaakte programma's aanbieden die business en plezier combineren om u te ondersteunen bij het succes van uw evenement.

Kortom, nabijheid, verandering van omgeving, toegankelijkheid en veiligheid zorgen op Corsica voor de winnende combinatie om evenementen van grote schoonheid te garanderen, tussen professionaliteit en de zoektocht naar afleiding.

Voor alle informatie:

https://www.visit-corsica.com/Tourisme-d-affaires/

Corsica Convention Bureau - Agence du Tourisme de la Corse
17, boulevard du roi Jérôme - 20181 Ajaccio
Tel: + 33 (0)4 95 51 77 57 - Fax: + 33 (0)4 95 21 84 47
E-mail: macelli@atc.corsica

© Foto's: dr Sebanado , Sylvain Alessandri & gege2812