Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 6:28
Easyfairs Belgium is een Great Place to Work

Easyfairs Belgium is een Great Place to Work

21 maart 2019

Dinsdagavond mocht Easyfairs Belgium met trots zijn eerste “Great Place to Work” erkenning in ontvangst nemen. Great Place To Work is een inititatief van het Great Place To Work Institute Belgium in samenwerking met Vlerick Business School en mediapartner Jobat/Mark Magazine. De werknemers vullen een tevredenheidsenquête in en de organisatie wordt onderworpen aan een inhoudelijke analyse (culture audit).

Dirk Van Roy, CEO Easyfairs Belgium, is bijzonder fier op zijn team: “Werken in de eventsector vraagt veel van onze medewerkers. Daarom vinden wij het als bedrijf heel belangrijk om hen te bedanken, successen te vieren én hun wellbeing voorop te zetten. Het is bijzonder fijn om nu de bevestiging te krijgen van onze medewerkers dat Easyfairs een Great Place To Work is!”

Easyfairs Belgium nam voor de eerste keer deel en blikt tevreden terug. Machiël De Cock, Talent Manager Easyfairs Belgium: “Deze audit liet ons kritisch kijken naar onze organisatie en de verschillende HR processen. Wij definieerden op basis van de enquêteresultaten ook al enkele actiepunten om het in de toekomst nog beter te doen. We zijn alvast heel blij dat onze werknemers bevestigen dat dit een leuke werkplek is! ”

In België stelt Easyfairs meer dan 170 mensen te werk. Passie en ondernemerschap staan voorop. Een eigen opleidingsprogramma, de Easyfairs Academy, helpt medewerkers om hun talenten te ontwikkelen en hun professionele doelen te bereiken. Bovendien besteedt Easyfairs Belgium ook bijzonder veel aandacht aan het persoonlijk welzijn en fun op het werk.

Meer van Easyfairs :

Easyfairs