Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 8:58
Workshop SCIB op 18 oktober 2017: "De natuur wil U terug!"

Workshop SCIB op 18 oktober 2017: "De natuur wil U terug!"

19 juni 2017

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. hun traditionele workshop en nodigt u nu reeds uit de datum van 18 oktober 2017 om 18u00 in uw agenda te noteren. Organisatoren van meetings en incentives in professionele incentive en event agentschappen, worden uitgenodigd de vele mogelijkheden voor meetings en evenementen in Zwitserland te komen ontdekken.

Dit jaar staat de natuur centraal. Ruil het kantoor voor de bergen, WI-FI voor de wouden, de drukte voor de stilte. De natuur wil U terug ! De natuur in Zwitserland is zonder twijfel een voortdurende bron van inspiratie en een garantie voor uitmuntendheid voor organisatoren van vergaderingen en evenementen.

Het evenement van 18 oktober gaat door in de Plantentuin Meise in het Plantenpaleis en het Kasteel van Bouchout, twee prachtige locaties die het bekijken waard zijn. In het Plantenpaleis zullen 10 Zwitserse collega’s u inlichten over hun eigen bestemmingen. Nadien volgt een diner in het kasteel waar Sandra Schneider de keynote spreker zal zijn. Ze zal ons onderhouden over de planten van de Alpen als bron van inspiratie en ook een terugkeer naar traditie.

Sandra Schneider is biologe en botanist met een diploma van de Universiteit van Lausanne en is actief in het team van de PhytoArk in de regio Wallis. PhytoArk, zijn infrastructuur en zijn partners, zetten zich in om de waarden van het natuurlijke ingredient te promoten bij industriën zoals de cosmetica, voedsel supplementen of phyto-farmaceutica.

Deze avond is voorbehouden aan professionele meeting en incentive organisatoren en is enkel toegankelijk op uitnodiging. Om uw persoonlijke uitnodiging te bekomen, contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com

ContactMyriam Winnepenninckx, Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)
Tel.: 02 345 83 57, e-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com

Over SCIB

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is een nationale organisatie zonder winstgevend oogmerk belast met de promotie van Zwitserland. Het vertegenwoordigt de voornaamste bestemmingen en dienstverleners op gebied van vergaderingen, congressen en incentives in Zwitserland. Wij staan voor u klaar met een luisterend oor en bieden u hulp aan bij het vinden van de ideale bestemming of hotel voor uw volgend evenement in Zwitserland. Onze diensten zijn gratis en zonder verplichting.

Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB)

Telefoon +32 (0)2 345 83 57

Copyright foto's:

1. © Engelberg-Titlis
2. © komitee eventservice marberger gmbh
3. © Switzerland Convention & Incentive Bureau
4. © Schweiz Tourismus/Tony Kunz
5. © Schweiz Tourismus/Stephan Schacher

Cover: © Switzerland Convention & Incentive Bureau / St. Gallen Bodensee Tourism By-line/Marcel Steiner

www.myswitzerland.com