Vaste & tijdelijke locaties

Oct 14, 2019, 6:18
Het Scheldeland biedt tal van MICE mogelijkheden

Het Scheldeland biedt tal van MICE mogelijkheden

15 december 2016

Op 2 december beleefden 10 meetingplanners een inspirerende famtrip met MeetinGent & Oost-Vlaanderen in het Scheldeland! Het Scheldeland heeft een aantal grote en kleinere MICE locaties te bieden. Benieuwd wat deze streek in petto heeft voor jouw toekomstige events?

’s Morgens werden we hartelijk verwelkomd met een uitgebreid ontbijt in het Tower Hotel**** in Aalst. Een goede start van een inspirerende dag. Tower Hotel opende 1 jaar geleden zijn deuren en biedt naast 48 hotelkamers ook 4 kleine en grote vergaderzalen. Bij goed weer is het mogelijk om op de bovenste verdieping een lunch te organiseren met zicht op de stad Aalst.

Na een uitgebreide rondleiding bracht een bus van Coach Partners ons naar de Boskapelhoeve in Buggenhout, een groene oase binnen de driehoek van Brussel, Antwerpen en Gent. Hier combineer je jouw meeting met een kookworkshop als teambuilding en een overnachting in deze 4*-locatie. De locatie beschikt over drie vergaderzalen.

Na een warme kop koffie en gebak bracht de tour ons naar Hangar 43 en Het Fabriek in Baasrode (Dendermonde). Twee grote eventlocaties op 1 adres. Hier kan je terecht voor jouw bedrijfsfeesten, beurzen, bedrijfsevents, recepties, etc! De mogelijkheden zijn groot! Zowel casco zaalhuur als totaal eventconcept is mogelijk.

Na Baasrode zetten we koers naar Wichelen voor een ontdekking van Stokerij Rubbens. Deze prachtige stokerij en tevens eventlocatie herbergt een aantal mooie eventruimtes en geeft zicht op de werking van de stokerij. Terwijl we verwend werden met een gintasting en heerlijke hapjes kregen we een enthousiaste rondleiding op deze site. Deze locatie leent zich voor grote en kleine events in een unieke setting.

Eens terug in Aalst was het tijd voor de lunch in het Keizershof Hotel****. Na de twee-gangen lunch werden ons de zeven vergaderzalen getoond. Zowel grote (tot 120 personen) als kleinere groepen kunnen in dit hotel terecht. Jouw partners en medewerkers genieten hier van de voordelen van een hotel en kunnen in alle rust vergaderen.

De foto’s van deze inspirerende ontdekkingsdag vind je op onze Flickr-pagina.

Ben je er de volgende keer graag bij? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2017 in Oost-Vlaanderen en Gent!

www.meetingov.be

Meer van MeetinGent & OostVlaanderen :