Decors & Stands

Jul 11, 2020, 6:15
LEVI toont zich tijdens Film Fest Gent

LEVI toont zich tijdens Film Fest Gent

06 november 2019

Ook dit jaar was Levi Party Rental opnieuw aanwezig tijdens Film Fest Gent, de hoogmis van de film in België. Voor deze editie mocht LEVI het volledige interieur van de VIP-zalen ontwerpen 'from scratch'.

De indeling bleef behouden maar het volledige interieur werd in een nieuw kleedje gestoken. Letterlijk, want de zaal werd deze keer opgedeeld door het toevoegen van hoge voile-gordijnen. Deze zorgden voor een zeer gezellige en etherische sfeer zonder het overzicht van de ruimte te verliezen. Als kleurenpallet werden 3 trendkleuren van 2019 gekozen. Deze kleuren kwamen terug in de wanden, de plafondbekleding en het meubilair. 

Voor deze opdracht werden heel wat nieuwe huurartikelen gebruikt, waaronder de nieuwe Kahana zetels, de Oblique scheidingswanden, een witte backbar en een speciaal voor Film Fest Gent ontwikkelde BAAR Oblique. Ook de plexi inkombalies werden custom made met de Modular uit het FÆK . plant your event gamma.

Een perfecte cross-over met andere partijen zoals Fast Forward (organisatie), SLV (klank en licht), De Vrije Ruimte (vaste inrichting), Coeur Catering (catering) en FÆK . plant your event (planten), zorgde voor een vernieuwend en sfeervol resultaat.

Alle sfeerbeelden, 3D-beelden en het gebruikte materiaal voor dit event kan je terugvinden op www.levipartyrental.be/referenties/film-fest-gent-2019

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental