Decors & Stands

Aug 24, 2019, 17:30
Levi heeft topjaar achter de rug

Levi heeft topjaar achter de rug

11 januari 2018

Met een indrukwekkende lijst boordevol spraakmakende referenties mag Levi Party Rental terecht spreken van een topjaar 2017. Tomorrowland, We Can Dance, de start van de Tour de France in Düsseldorf, Film Fest Gent, … het is maar een kleine greep uit de talrijke events waar het verhuurbedrijf uit Merelbeke de verwachtingen telkens opnieuw perfect wist in te lossen.

Op We Can Dance stond Levi in voor de vakkundige inrichting van de volledige Pure C tent, zowel inzake meubilair als de professionele inrichting van de keuken en dat in samenwerking met Sergio Herman in eigen persoon, waarbij gebruik werd gemaakt van zijn eigen Serax - Surface materiaal - sharing concept. Daarnaast nam Levi ook de foodcourt en vip area’s voor haar rekening.

Op Tomorrowland presenteerde Levi zich als de preferred partner voor het werkmateriaal in alle keukens die voor en achter de schermen gebouwd werden. Niet minder dan 25 trailers voerden het keukenmateriaal aan voor onder meer het Steakhouse, het Secret resto, de VIP deks, de general hospitality en alle foodstands in eigen beheer van TML, evenals alle crewcatering.

Aan de jarenlange goede samenerking met Jumping Beervelde werd een nieuw hoofdstuk toegevoegd met de totaalinrichting in samenwerking met de klant, alsook de levering van alle cateringmateriaal.

Levi stond samen met niet minder dan 5000 VIP’s aan de start van de Tour de France in Düsseldorf en had daar een hele week opbouw - in opdracht van Panama events - buiten de grenzen graag voor over.

De Zoute Grand Prix Knokke is zonder meer hét lifestyle automotive event van het jaar. Very high end is het minste wat je hierover kan zeggen. Levi pakte er uit mettal van nieuwe materialen zoals nieuwe buffetten, lederen stoelen, rotan stoelen en zelfs gouden stoelen. In een heel nauwe samenerking met (opnieuw) Panama events nam Levi de logistieke ondersteuning in handen zodat alle meubilair en keukenmaterialen op de juiste locaties geleverd werden. Op vier dagen tijd waren er twintig events waarbij steeds een andere setting werd opgesteld op de verschillende locaties zoals het Albertplein, waar een tent stond in twee verdiepingen, The Royal Golf en de Drivers club.

Op het internationaal gerenommeerde Film Fest Gent zorgde Levi tien dagen lang voor de juiste ondersteuning van Coeur Catering die dag na dag de inwendige mens wist te verwennen. Naast de opbouw van de keukens werden dag en nacht alle gebruikte materialen opgehaald en terug geleverd voor gebruik de dag erna. In totaal was er sprake van 2.700 borden, 27.000 glazen en ongeveer 50.000 (!) stuks aan degustatiemateriaal.

Bovenstaande opsomming is maar een greep uit de talloze referenties. Op de lijst prijken nog vele andere events zoals Manifiesta, Memorial Vandamme, Lancering Velar, Thx Ville, Festival van Vlaanderen, Galaevent Notarieel congres, Ode Gand, Cirque du Soleil, Daviscup Brussels, Meet-IT, Laundry Day, de lancering van eventhal Kristallijn, Waregem Koerse en Kamping Kitsch.

Op naar een even succesvol 2018 nu. Levi wenst dan ook alle trouwe klanten, leveranciers en medewerkers een schitterend 2018 toe!

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental