Decors & Stands

Feb 23, 2020, 2:22
Levi investeert in resem nieuw meubilair

Levi investeert in resem nieuw meubilair

05 juli 2017

Met een hele reeks investeringen zet Levi Party Rental haar doelstelling om voor elke smaak en stijl gepast meubilair te leveren andermaal extra kracht bij. Barnwedding, ‘a touch of gold’, Bohemian chic of industrial, ... de klant vindt het allemaal bij de verhuurspecialist bij uitstek.

Of het nu een groot dan wel klein evenement is, maakt voor Levi Party Rental niet uit: voor elke gelegenheid zijn er meubelen die perfect aansluiten op de voorkeur voor de klant. En dat geldt zowel qua smaak en stijl als aantallen. Dankzij de recente investeringen zijn er in totaal meer dan 8.000 (!) nieuwe stoelen bijgekomen. En die zijn allemaal voorradig in grote hoeveelheden. Bovendien komt er ook een volledig geautomatiseerde wasstraat waar alle kunststof stoelen probleemloos grondig kunnen gereinigd worden.

Naast de stoelen heeft Levi ook geïnvesteerd in een volledig nieuwe buffettenlijn die modulair door de klant kan worden samengesteld. De tops en zijkanten kunnen naar keuze wit, zwart of hout zijn. Bij de fronts is er dan weer een ruime keuze uit wit, zwart, hout, beton, marmer of roest. Bovendien zijn ook de hoeken beschikbaar in dezelfde afwerking. Aan de binnenkant kan dan weer een gordijn voorzien worden waardoor inkijk vermeden wordt. Zowel de hoeken als de buffetten, die overigens allemaal volledig ‘in house’ zijn ontwikkeld en gemaakt, zijn samenvouwbaar waardoor ze weinig plaats innemen tijdens het transport.

En dat is nog niet alles. Eind deze maand wordt ook een nieuwe cataloog verwacht met nog veel meer nieuwigheden.

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental